Tarih: 23.08.2023 02:19

Bergen’in Çocuğu (Bergen Kaç Evlilik Yaptı) Bergen’in Kızı Kimdir

Facebook Twitter Linked-in

Bergen’in çocuğu olup olmadığına ilişkin konular vefatının ardından yıllar geçmiş olmasına rağmen halen gündemin en üst sıralarında yer almaya devam ediyor. Halis Serbest tarafından kezzaplı saldırıya uğrayan ve sonrasında kurşunlanan Bergen’in yaşam hikâyesi yakın geçmişte beyaz perdeye de yansıtılmıştı. Film süreci sonrasında yeniden Türkiye’nin gündeminde yer alan Bergen’in çocuğu olup olmadığı ise sıkça merak edilmişti. Bergen, 30 yaşında hayata gözlerini yumdu ve çocuğu olmadı.

Bergen’in Çocuğu Var Mı?


Bergen’in çocuğu var mı sorusunun yanıtı hayır olacaktır. Her ne kadar sıkça istese de tıbbi açıdan böyle bir şey mümkün olmamıştı. Bergen’in ablası olan Hatice Vargı ile yapılan bir röportajda konuya ilişkin şöyle ifadeler yer almakta:

Bergen Kaç Evlilik Yaptı?


Bergen kaç evlilik yaptı sorusunun yanıtı 1’dir. Filmlere de konu olan Bergen’in sorunlu evliliği Halil Serbest ile olmuştur. Tek bir evliliği olan Bergen, 9 Ocak 1982 tarihinde Halil Serbest ile evlendi. Ailesinin ısrarlarına rağmen müzik kariyerini sürdürebilmek ve kurtarabilmek adına istemediği bir evlilik içerisinde yer aldı.

Bergen Kocasını Affetti mi?

Bergen kocasını affetti mi sorusunun yanıtı evettir. Bergen, yıllar içerisinde gördüğü muamele ve şiddete rağmen kocasını her seferinde affetti. Hatta kocası Halil Serbest yıllar içerisinde hapishaneye girdiğinde dahi Niğde Açık Cezaevinde kendisini ziyaret etti. Kezzap olayları sebebiyle açılan davadan da şikâyetini geri çektiği biliniyor.

Bergen’in Kızı Kimdir?


Bergen’in kızı kimdir sorusu son zamanlarda sıkça merak ediliyor. Bergen’in kızım diye ifade ettiği kişi aslında ablasının kızı olan Esra’dır. Bergen, evliliği boyunca çocuk doğurmamış ve bu tıbbi olarak da mümkün olmamıştır.

Bergen hakkında merak edebileceğiniz sorulara yanıt verdik. Hem konuya dair farklı sorularınızı hem de eksik, yanlış bulduğunuz kısımları hemen yorum olarak aşağıya yazabilirsiniz. Yorumlarınızı dikkate alıyor en kısa sürede geri bildirimde bulunuyoruz.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —