Tarih: 01.01.2016 00:00

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kardeşi Neden Öldü?

Facebook Twitter Linked-in

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu dün akam hayatını kaybetti. Solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle Kocaeli'de hastanede tedavi görüyordu. Durumu gittikçe ağırlaşan Celal Kılıçdaroğlu'nun hastalığı merak edildi. Celal Kılıçdaroğlu kaç yaşındaydı?

CELAL KILIÇDAROĞLU NEDEN ÖLDÜ?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kardeşi dün akşam evinde fenalaşarak kalp yetmezliği sebebiyle yaşamını yitirdi. 

68 yaşındaki Celal Kılıçdaroğlu, 10 Ekim tarihinde solunum yolu enfeksiyonu sebebiyle rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ise kardeşini 14 Ekim'de yoğun bakımdayken ziyarete gitmişti.

CELAL KILIÇDAROĞLU KİMDİR?

8 Nisan 1954 Tunceli Ballıca Nazımıye doğumlu olan Celal Kılıçdaroğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşidir. Yedi çocuğun en küçüğü olan Kılıçdaroğlu, ilkokul ve ortaokulu Patnos'ta tamamladı. 

Okulu bırakan ve iş hayatına atılan Kılıçdaroğlu, Devlet Su İşleri'nde mevsimlik işçi olarak başladı. 20 aylık askerliğini Mamak ve Patnos'ta yaptı. Ardından Kocaeli'deki abisi Ali Kılıçdaroğlu'nun yanına taşınan Celal Kılıçdaroğlu, inşaat işlerinde çalıştığı öğrenildi. 1992'de abisinin imar müdürü olarak çalıştığı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde ustabaşı olarak çalışmaya başladı. Emekli olduğu 2007'ye kadar burada çalıştı. Sonrasında İzmir'e giden Kılıçdaroğlu, Seydi Baba Türbesi ve Rekreasyon Alanı Projesi'nde bekçi olarak çalışmaya başladı. 

Evli ve 2 çocuk babasıdır. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —