Tarih: 29.11.2022 11:00

DHTB soru ve cevapları ÖSYM görüntüleme ekranı! DHTB soru kitapçığı yayınlandı mı? ÖSYM DHBT soru ve cevapları yayınlandı mı?

Facebook Twitter Linked-in

DHTB soru ve cevapları ÖSYM görüntüleme ekranı araması DHBT sınavına giren adaylar tarafından aratılıyor. ÖSYM tarafından düzenlenen sınavın soru ve cevapları aratılıyor. Peki, DHTB soru kitapçığı yayınlandı mı? ÖSYM DHBT soru ve cevapları yayınlandı mı?

ÖSYM tarafından gerçekleştirilen DHBT soru kitapçığı erişime açıldı.

 

DHBT soru ve cevaplarına ulaşmak için 2022-kpss-din-hizmetleri-alan-bilgisi-dhbt-temel-soru-kitapciklari-ve-cevap-anahtarlari--10.html" rel="me nofollow noopener" target="_blank">BURAYA tıklayınız.

27 Kasım'da gerçekleştirilen 2022 KPSS sınav sonuçları, Aralık ayının son haftasında açıklanması öngörülüyor. Ancak konuya ilişkin ÖSYM'nin takviminde net bir tarih yer almıyor. Konu hakkındaki gelişmeler netlik kazandığında haberimiz güncellenecektir.

Her düzey sınav mevcut. Lise son sınıf okuyan öğrenciler, önlisans ve lisans adayları kendi düzeyinde sınava girebilir. 2 yıl geçerli DHBT sınav puanı sebebiyle Lise, Önlisans ve Lisans adayları da bu süreçte sınava girebilir ancak mezun olunca ilanlara başvurabilir ve tercihlerde bulunabilir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —