Tarih: 19.12.2022 00:54

Zeynep Bastık'tan kötü haber! Kazalar peş peşe geliyor

Facebook Twitter Linked-in

ŞarkıcıZeynep Bastık’ın omurga kemikleri kırıldı. 2 gün önce merdivenlerden düştüğünü belirten Bastık, bir süre şarkı söylemeye zorunlu olarak ara verecek.

Zeynep bastık evinin merdivenden kayarak düştü ve iki omurga kemiğini kırdı. 

Zeynep Bastık geçtiğimiz günlerde Dünya Kupası açılışında sahneye çıkmışve dünyaya kendini tanıtmış gurur kaynağımız olmuştu. Bir kaç gün önce de Pantene Altın Kelebek 2022 En İyi Kadın Şarkıcı Ödülü’nü aldı.

Zeynep Bastık'ın "Uslanmıyor Bu",  "Savaştım Harbiden", "Ara Ara" şarkılarını milyonlarca kişi ezbere biliyor.

Şarkıcı Zeynep Bastık bugün sosyal medya hesabından yazdığı mesajında 2 gün önce merdivenden düştüğünü ve omurga kemiklerini kırdığını duyurdu.

Bir süre sahnelere ara vereceğini belirten Bastık, "Selam dostlar. Ben iki gece önce merdivenlerden kayıp düşme sonucu omurga kemiklerimden iki tanesini kırmış bulunuyorum. Ameliyatlık değilim fakat bir süre korseli şekilde kemikler kaynayana kadar istirahat etmek zorundayım. Ciddi ağrılar ve harekete bağlı sancılar çekiyorum ama iyi olacağım. Bir süre konserlerde ve sivil hayatta görüşemeyeceğiz. En çok da bunun için üzgünüm... Lütfen nereye bastığınıza, sağınıza, solunuza dikkat edin. En kısa zamanda bomba gibi dönmek için ne gerekiyorsa yapacağım. Sizi seviyorum" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —