Tarih: 07.05.2023 13:24

Serhat Dizi | Konusu | Oyuncuları | Tabii

Facebook Twitter Linked-in

Dizi hakkında

7 Mayıs 2023’de Tabii adlı platform tarafınca gösterilen Tabii orijinal dizisidir. İlk sezonu 6 bölümden oluşan dizi aksiyon türünde içeriyor.

Dizinin yapımcılığını ATK Medya Yapım üstüne alıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Tamer Karadağlı, Nefise Karatay, Demir Karahan, Volkan Severcan, Alptekin Serdengeçti, M. Emre Kaya, Tutku Topaç, Mert Özbek, Burcu Karakaya, Haluk Özenç ve Tamer Yiğit şeklinde adlar rol alıyor.

Yönetmenliğini Bora Tekay üstlenirken, senaristliğini Haluk Özenç şeklinde adlar kaleme aldı.

Dizinin ilk 6 kısmı 7 Mayıs’ta oluşturulan platform tarafınca gösterildi.

Serhat Dizi mevzusu

Dizinin mevzusu, “Özel Harekat”ın ilk mensuplarından olan ve 30 senesini terörle mücadeleye adayan Serhat, uzun seneler sınırda vazife yapmıştır. Hususi bir vazife sebebiyle seneler sonrasında İstanbul’a döndüğünde ise bambaşka bir şehirle karşılaşır.

 

Serhat, kaçırılan kızları bulması ve ardındaki amacı ve yapılanmayı deşifre edebilmesi için İstanbul’a çağrılmıştır. İstemeyerek de olsa yirmi senedir vatanı için savaşım verdiği Güneydoğu’dan, yaşamış olduğu travmalar yüzünden kaçtığı şehre geri döner.

Halit’in ölümü Serhat’ın başına kalınca işler daha da karışık bir duruma gelmiştir. Bir kız daha kaçırılınca Serhat’ın hem vakası çözmek hem de kendini temize çıkarması gerekmektedir. Bu sırada kaçtığı geçmişinden bir figürle karşı karşıya kalacaktır.

Serhat Dizi oyuncuları ve karakterleri (Cast)

Dizinin oyuncu kadrosunda Tamer Karadağlı, Nefise Karatay, Demir Karahan, Volkan Severcan, Alptekin Serdengeçti, M. Emre Kaya, Tutku Topaç, Mert Özbek, Burcu Karakaya, Haluk Özenç ve Tamer Yiğit şeklinde adlar rol alıyor.

Tamer Karadağlı,
Nefise Karatay,

Demir Karahan,
Volkan Severcan,
Alptekin Serdengeçti,
M. Emre Kaya,
Tutku Topaç,
Mert Özbek,
Burcu Karakaya,
Haluk Özenç
Tamer Yiğit

Fragmanı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —