Tarih: 24.06.2023 11:53

Yalı Çapkını Dizisinin Başrol Oyuncuları Afra Safraçoğlu ve Mert Ramazan Demir Göcek'te Aşk Dolu Anlar Yaşadı

Facebook Twitter Linked-in

fra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, "Yalı Çapkını" dizisinin başrol oyuncuları olarak bilinen çift, Göcek'te yaptıkları tatil sırasında denizde birbirlerine sarılarak görüntülendi. İkilinin aşk yaşadığına dair sık sık söylentiler ortaya atılıyordu ve nihayet ünlü isimlerin aşkları belgelenmiş oldu. Göcek'te romantik anlar yaşarken objektiflere takılan ünlü çift, tatillerinden keyif alıyorlardı.

İHANET İDDİALARI ORTAYA ÇIKMIŞTI

2018 yılında birlikte olmaya başlayan Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu, ilişkilerini 2022 yılında sonlandırmışlardı. Saraçoğlu'nun, Yazıcıoğlu ile birlikte rol aldığı bir filmin setinde tanıştığı ve ilişkilerinin "ihanet" nedeniyle bittiği iddia edilmişti. Afra Saraçoğlu'nun Mert Ramazan Demir ile samimi görüntüler vermesinin çiftin ayrılmasına sebep olduğu konuşuluyordu.

FENA BİR DURUMDA YAKALANDILAR

Habertürk'ün Eren Gürel'in haberine göre; Bu söylentilerin ardından aşk iddiaları sonunda doğrulandı. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu tatil sırasında görüntülendi. Tekne turunda paparazzilere yakalanan sevgililer, Göcek'e demirledi. İlk olarak Mert Ramazan Demir denize atladı ve ardından Afra Saraçoğlu da kendini serin sulara bıraktı.

DUDAK DUDAĞA YAKALANDILAR

Denizin ve güneşin tadını çıkaran çift, denizde romantik anlar yaşadılar. Öpücüklerle birbirlerini adeta şımarttılar. Şimdi ise Mert Yazıcıoğlu'nun bu fotoğraflara nasıl tepki vereceği merak konusu oldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —