Tarih: 23.08.2023 20:32

Jessica Aidi Verratti kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Facebook Twitter Linked-in

Dünyanın en iyi orta saha oyuncularından biri olarak kabul edilen Marco Verratti'nin güzel eşi Jessica Aidi Verratti kimdir? Jessica Aidi Verratti kaç yaşında? Jessica Aidi Verratti nereli? Jessica Aidi Verratti eşi? Jessica Aidi Verratti Instagram? İşte cevaplar...

Jessica Aidi Verratti kimdir?


Jessica Aidi Veratti, 11 Temmuz 1991’de Fransa’nın Montpellier kentinde doğmuştur. 32 yaşındadır. Fas ve Cezayir kökenlidir. Jessica Aidi Veratti, Fransız bir model ve İtalyan futbolcu Marco Veratti’nin eşidir.

Jessica Aidi, modellik kariyerine 2016 yılında başlamıştır. Sports Illustrated Swimsuit Issue, Vogue Arabia, Elle France gibi prestijli dergilerde yer almıştır. Ayrıca Paris Moda Haftası’nda da podyuma çıkmıştır.

Jessica Aidi, 2019 yılında Monaco Grand Prix’inde tanıştığı Marco Veratti ile aşk yaşamaya başlamıştır. Jessica Aidi ve Marco Veratti, 2021 yılında nişanlanmış ve 16 Temmuz 2021’de Fransa’da görkemli bir düğünle evlenmiştir. Çiftin henüz çocuğu yoktur.

Jessica Aidi Verratti kaç yaşında?

Jessica Aidi Veratti, 11 Temmuz 1991’de Fransa’nın Montpellier kentinde doğmuştur. 32 yaşındadır.

Jessica Aidi Verratti nereli?

Jessica Aidi Veratti, 11 Temmuz 1991’de Fransa’nın Montpellier kentinde doğmuştur. Fas ve Cezayir kökenlidir.

Jessica Aidi Verratti eşi?

Jessica Aidi Veratti'nin eşi İtalyan futbolcu Marco Verratti'dir.

Jessica Aidi, 2019 yılında Monaco Grand Prix’inde tanıştığı Marco Veratti ile aşk yaşamaya başlamıştır. Jessica Aidi ve Marco Veratti, 2021 yılında nişanlanmış ve 16 Temmuz 2021’de Fransa’da görkemli bir düğünle evlenmiştir. Çiftin henüz çocuğu yoktur.

 

Jessica Aidi Verratti Instagram

@jessicaaidi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —