Tarih: 22.02.2023 09:41

Benzin, Motorin ve LPG Fiyatlarına İndirim Geldi! Araç Sahipleri Güle Oynaya Almaya Gidiyor…

Facebook Twitter Linked-in

Ukrayna’nın doğu bölgesinde savaş saldırılarının sıklaşması sebebi ile son dönemlerde yukarı yönlü hareketleri hızlanan ve 86 dolar seviyesini aşan brent petrol, akaryakıt ürünlerine de arka arkaya zamların yapılmasına sebep olmuştu. Bu durum araç sahibi tüketicilerin bütçelerini büyük ölçüde etkilerken geçtiğimiz günlerde 83 dolar seviyesine kadar gerileyen brent petrolün ardından akaryakıtta indirim beklentisi oluşmuş ancak yetkililerden konuya ilişkin olumlu bir açıklama gelmemişti.

Şubat ayı akaryakıt indirimi kampanyasının 28 Şubat tarihine kadar devam edeceğini belirten Opet, Chippin ile kasada ya da araçtan inmeden yapılacak olan tüm akaryakıt ödemeleri karşılığında hediye yakıt puan tanımlanacağını ifade etti.

Opet tarafından yapılan açıklamaya göre kampanya tarihleri arasında Chippin ile farklı günlerde ve tek seferde 300 TL ve üzeri tutarlarda akaryakıt harcaması yapanlara 10 TL, toplamda ise 40 TL tutarında yakıt puan tanımlanacak.

Aynı gün içerisinde yapılan 300 TL ve üzeri tutarlı harcamaların yalnızca ilki kampanya kapsamında değerlendirilecek.

Opet tarafından düzenlenmiş olan toplamda 40 TL tutarında yakıt puan kazanımlı akaryakıt indirimi kampanyasından yararlanan kullanıcıların yakıp puanları kullanabilmeleri için Opet Mobil uygulaması aracılığı ile Opet Kartlarını aktif etmeleri gerekmektedir.

Kartın aktif edilmesinin ardından yakıt puanlar akaryakıt harcamalarında kullanılabilecektir. Puanların kullanılabilmesi için belirlenmiş olan son geçerlilik tarihi bulunmamaktadır.

Opet tarafından düzenlenmiş olan diğer akaryakıt indirimi kampanyaları ile Chippin kampanyasının birleştirilemeyeceğini belirten akaryakıt firması, bu kapsamda bir tüketicinin kampanyadan en fazla 40 TL tutarında yakıt puan kazanabileceğini vurguladı.

Yapılan son zamların ardından İstanbul, Ankara ve İzmir illeri için hesaplanmış olan güncel akaryakıt ve LPG fiyatları şu şekilde:

- Benzin- motorin- LPG Ankara: 21,23 TL- 21,57 TL- 11,99 TL

- Benzin- motorin- LPG İstanbul Anadolu Yakası: 20,88 TL- 21,17 TL,                  11,73 TL

- Benzin- motorin- LPG İstanbul Avrupa Yakası: 20,93 TL- 21,23 TL- 11,99           TL

- Benzin- motorin- LPG İzmir: 21,18 TL- 21,6 TL- 11,79 TL




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —