Tarih: 16.03.2023 20:13

Kim Gyeong-Ran: Glory karakteri açıklandı

Facebook Twitter Linked-in

Moon Dong-Eun, intikam hikayesi odak noktası olan The Glory’nin ana kahramanı olarak hizmet ediyor. Ancak hikaye ilerledikçe, zorbalarının tek kurbanının o olmadığı ortaya çıkıyor.

Gösteri boyunca, biri zorbalığın doğrudan bir sonucu olarak ölürken, biri ölmeye çalışıp başarısız oluyor ve üçüncüsü – Kim Gyeong-Ran – zorbalarından kaçamayan toplam üç kurban gösteriliyor. bir yetişkin olarak bile, yapana kadar.

üçüncü kurban

The Glory’nin başlarında Park Yeon-Jin, Lee Sa-Ra, Jeon Jae-Jun, Hye-Jeong ve Myeong-O’nun Moon Dong-Eun günlük konuları haline gelmeden önce başka bir kıza işkence yaptıkları ortaya çıktı. azaptan.

Moon Dong-Eun’dan önce, kabadayılar grubundan kesinlikle en kötüsünü alan Yoon So-Hee’ydi ve Yeon-Jin ona zorbalık ettikten sonra onu öldüreceği için kader aynı zamanda tüm zorbalık kurbanları arasında onun için en kötüsünü yaşayacaktı. bir gece.

Dong-Eun kurban olmayı bitirip okulu bıraktıktan sonra, eski arkadaşı Kim Gyeong-Ran tarafından grubun kum torbası olarak değiştirildi. Artık kendisinden önce Dong-Eun’un ve Dong-Eun’dan önce So-Hee’nin gördüğü tüm tacizleri alacaktı.

Kaçınılmaz bir travma

Kim Gyeong-Ran, Park Yeon-Jin için hem kızının bakıcısı hem de Siesta tezgâhtarı olarak çalıştığı için büyüdüğünde bile işkencecilerinden kaçamaz.

Okul günlerinde ona zorbalık ve işkence yapan aynı Yeon-Jin’di ve Gyeong-Ran eskisi gibi tacize uğramasa bile, onun işi onurlu olmaktan çok uzak. Ancak bundan en iyi şekilde yararlanmak istiyor.

Gyeong-Ran’ın zorbalarından uzaklaşıp uzaklaşamaması, onun lise günlerinde hala zihinsel olarak sıkışıp kalmış olmasının bir sonucu olabilir. Dong-Eun’un yaptığı gibi isyan etme cesaretini hiçbir zaman tam olarak toplamadı.

Bu arada, Gyeong-Ran da geçmişe, grup tarafından zorbalığa uğradığında kendisi ve Dong-Eun arasında tutmaya başladığı mesafeye inanılmaz derecede pişmandır.

İkisi bir zamanlar arkadaştı ama Dong-Eun zorbalığa uğradıktan sonra ona yaklaştığında, Gyeong-Ran büyük olasılıkla gruptan korktuğu için Dong-Eun’dan uzaklaştı ve bu sonunda gerçek oldu.

Günümüzde Kim Gyeong-Ran, Dong-Eun ile tanışır ve lise yıllarında o gün gördüğü muamele için ondan özür diler. Dong-Eun, tıpkı kendisi gibi galeriyi geçmişte bırakmasını ve geçmişi geride bırakmasını ister.

Geçmişin ve acının üstesinden gelmek

The Glory’nin sonunda, Kim Gyeong-Ran küçük bir intikam alarak travmasının çoğunun üstesinden gelir.

Bunu üç kabadayısı Jae-Jun, Myeong-O ve Yeon-Jin’e zarar vererek yapıyor. Myeong-O’nun durumunda, onu ortadan kaldıran ve onu sonsuza dek öldüren son darbeyi yapan Gyeong-Ran’dır.

Jae-Jun söz konusu olduğunda, Siesta mağazasının soyunma odasının görüntülerini bulmak istediğinde kanıtlara burnunu sokan ve ona sabit diskin yanlış parçasını veren kişi odur.

Son olarak, Yeon-Jin söz konusu olduğunda, Gyeong-Ran, eski kişinin Myeong-O’ya saldırıp onu öldürmek için kullandığı likör şişesini saklar. Bu likör şişesi daha sonra, Dong-Eun polise bu konuda bilgi verdiğinde suç mahalline geri konur ve Park Yeon-Jin tutuklanır.

Ayrıca Oku: The Glory 2. bölüm sonu açıklandı: Dong-Eun intikamını alıyor mu?




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —