Tarih: 03.02.2023 13:27

Outer Banks 3. sezon fragmanı: Netflix dizisi Şubat ayının sonlarında geri dönüyor

Facebook Twitter Linked-in

"Aksiyon-macera gizem gençlik draması"nın 3. SezonuDış bankalar23 Şubat'ta Netflix yayın hizmetine ulaşacak ve bu yeni sezonun bizi neler beklediğine bir göz atmak için bugün bir fragman internete ulaştı. Yukarıdaki yerleştirmede kontrol edin!

Josh Pate, Jonas Pate ve Shannon Burke tarafından yaratılan Outer Banks  , Bahamalar'ın yanı sıra Kuzey Karolina kıyılarında ve güneydoğu Virginia'da aynı adı taşıyan adalarda geçiyor. dizi takip ediyorBir hazine avı ters gittikten sonra arkadaşlarının ölümüyle yüzleşmeye çalışan (kendilerine Pogues diyen) yerel gençlerden oluşan sıkı sıkıya bağlı bir grup. Karakterlerden bazıları Bahamalar'da da kaçıyor ve grubun geri kalanı için tehlike evde tırmanırken altının peşine düşüyor. Yeni keşfedilen bir sır, grubu keşfedilmemiş sularda yeni bir görev için yeniden bir araya getirirken 400 milyon dolar tehlikede.

Hollywood Reporter , 3. sezonda bize şunu bildirdi:ezilen grup, "Poguelandia" lakaplı yeni buldukları çöl cennetinde huzurlu bir yaşamın uzun sürmeyeceğini keşfeder. Açgözlü bir altın idol onları yeniden hazine avına çıkardığında, arkadaşlar kendilerini yeniden Ward ve Rafe'den kaçarken bulurlar, ancak hain baba-oğul çiftinin de kendi sürtüşmeleri varmış gibi görünür.

Chase Stokes, Madelyn Cline , Madison Bailey, Jonathan Daviss, Rudy Pankow, Austin North, Charles Esten, Drew Starkey, Carlacia Grant, Andy McQueen, Charles Halford, Fiona Palomo ve Lou Ferrigno Jr.

Outer Banks 3. sezon fragmanı hakkında ne düşünüyorsunuz ? Şovun hayranı mısınız ve yeni sezonu izlemek için sabırsızlanıyor musunuz? Aşağıda bir yorum bırakarak bize bildirin. Henüz Outer Banks'in hiçbirini izlemedim , ancak dizi hakkında iyi şeyler duydum ve bir noktada kontrol etmeye gideceğim. 3. sezon iyi bir zaman gibi görünüyor, şimdi sadece ilk iki sezonu yakalamam gerekiyor.

İşte sezonun süslü OBX3 kısaltmasının dev bir versiyonunun hakim olduğu yeni sezon için bazı tanıtım resimleri:

Dış Bankalar sezon 3



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —