Tarih: 24.05.2023 16:23

GoNovel Uygulamasıyla Okuyarak Para Kazanma: İnceleme ve Yöntemler

Facebook Twitter Linked-in

Gonovel uygulamasını kullanan birçok kişi, Gonovel Para Kazanma Gerçek mi? sorusunu merak ediyor. Şimdi gerçekten Gonovel uygulaması para kazandırıyor mu, birlikte inceleyelim. Okuma türleri arasında birçok seçenek olsa da, romanlar özellikle gençler ve yetişkinler arasında popülerdir. Günümüzde, akıllı telefonlar sayesinde her yerde roman okumak mümkün hale gelmiştir. Artık kitap taşımanıza gerek yok. Mobil uygulamalar arasında yeni bir seçenek olan GoNovel, çeşitli türlerde romanları sunan bir okuma uygulamasıdır. GoNovel, sadece okumaya özen gösteren kullanıcılara para ödülleri sunmakla kalmaz. Peki, Gonovel'de para kazanmak için neler yapmanız gerekiyor?

Hem okuyup hem de para kazanmak ister misiniz? GoNovel uygulamasıyla para kazanmanın 5 yöntemine bir göz atalım.

1. Uygulamayı indirin ve kurun. GoNovel uygulamasından para kazanmak için ilk adım, uygulamayı cep telefonunuza indirip kurmaktır. GoNovel'i Play Store'dan indirebilirsiniz. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra uygulamayı açın ve bir hesap oluşturun.

2. Roman okumaya başlayın. Önceden belirtildiği gibi, çeşitli türlerde romanlar bulunmakla birlikte, romantik temalı romanlar genellikle bu uygulamada öne çıkar. Hesap oluşturduktan sonra kendi tercihlerinize göre romanları okuyarak puanlar biriktirebilirsiniz. Uygulama kullanırken, belirli roman başlıklarını okuma ve kısa bir inceleme yapma gibi görevler verilebilir. Ardından, kazandığınız puanları paraya dönüştürebilirsiniz.

3. Adım olarak, arkadaşlarınızı davet edin. Diğer para kazanma uygulamalarında olduğu gibi, GoNovel uygulaması da okuyucularından arkadaşlarını davet etmelerini ve GoNovel hesabı oluşturmalarını isteyebilir. Bir arkadaşınız katılmak istiyorsa, davet göndererek 18000 jeton puan kazanabilir ve bu puanı paraya çevirebilirsiniz.

  1. Günlük check-in yapın. Her gün uygulamayı açarak veya günlük check-in yaparak ödüller kazanabilirsiniz. Ardışık bir hafta boyunca her gün giriş yaparsanız, toplamda 150 jeton ödülü elde edebilirsiniz.

  2. Oyun oynayın. GoNovel uygulaması, farklı roman türlerinin yanı sıra kullanıcılara oyunlar da sunar. Bu oyunları oynayarak ekstra puanlar kazanabilirsiniz. Bazı oyunlardan 1050 jeton gibi ek ödüller kazanma şansınız bulunmaktadır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —