Tarih: 06.01.2023 18:15

Şifresiz taraftarium24 Selçuksports FC Twente FC Emmen maçını canlı izle! Maç saat kaçta ve hangi kanalda? CANLI İZLE

Facebook Twitter Linked-in

Hollanda 1. futbol ligi Eredivisie, 15'inci hafta bu akşam oynanacak FC Twente - FC Emmen maçı ile geri dönüyor. Dünya Kupası sonrasında yeni yıl sebebiyle verilen ara ile uzun bir süre sonra yeniden alevlenecek mücadeleler birbirinden çekişmeli karşılaşmalara sahne olacak. Ensche'de oynanacak kritik 90 dakika için iki takım da hazır. 27 puanı bulunan Enschede ekibi ilk günde kazanarak avantaj yakalamak istiyor. Deplasmana çıkacak Emmen ekibi ise evine puan veya puanlarla dönmek amacında. İddaa takipçileri ve futbol severler maçı seyredebilmek adına araştırmalarda bulunup yayın bilgilerini öğrenmek istiyor. Peki, FC Twente - FC Emmen maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Canlı izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.


FC Twente - FC Emmen maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Eredivisie'nin 15'inci haftasında FC Twente ile FC Emmen'in karşı karşıya geleceği açılış maçı saat 22.00'de başlayacak. Mücadeleyi Bilyoner'den takip edebilirsiniz.
İki takımda da 3'er eksik var

Bu akşam evinde Emmen'i ağırlayacak Twente'de 3 eksik bulunuyor. Takımın iki yıldızı Brenet ve Tzolis'in yanı sıra Wout Brama sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Deplasman ekibinde de Jeff Hardeveld, Gonzalo Sanchez ve Maikel Kieftenbeld sahadaki yerini alamayacak.

FC Twente - FC Emmen maçını canlı izle

Hollanda 1. Lig ekipleirnden FC Twente ile FC Emmen'in karşı karşıya geleceği karşılaşmayı izlemek isteyenler Bilyoner üzerinden bunu gerçekleştirebiliyor. Bilyoner'de maç izleme kriterleri aşağıda yer almaktadır;




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —