Tarih: 19.05.2023 12:10

Süper Lig'de büyük Erol Bulut sürprizi! Resmen geri dönüyor...

Facebook Twitter Linked-in

Son olarak Gaziantep FK'yı çalıştıran Erol Bulut, yeniden Süper Lig'e geri dönmeye hazırlanıyor. Önümüzdeki sezon bir takımı çalıştırmak isteyen ve teklifleri bekleyen Erol Bulut, Sivasspor'un gündeminde yer alıyor.

EROL BULUT, SÜPER LİG'E DÖNÜYOR

Süper Lig'de daha önceden Alanyaspor ve Fenerbahçe'de görev alan teknik direktör Erol Bulut, son olarak Gaziantep FK'da görev almıştı. Yarım sezondur boşta olan başarılı teknik adam gelecek sezon takım çalıştırmak istiyor. Bulut, Süper Lig'den gelecek olan teklifleri değerlendirecek.

SİVASSPOR'UN GÜNDEMİNE GELDİ

Sivasspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay'ın geleceği belirsizliğini korurken sürpriz bir gelişme yaşandı. Çalımbay'ın ayrılması halinde kırmızı-beyazlıların listesindeki ilk ismin Erol Bulut olduğu ileri sürüldü.

EROL BULUT'UN KARİYERİ

Daha önceden Yeni Malatyaspor, Elazığspor ve Başakşehir'de yardımcı antrenörlük yapan Erol Bulut, Alanyaspor, Fenerbahçe ve son olarak da Gaziantep FK'da teknik direktörlük yaptı. Bu sezon Gaziantep FK'nın başında 23 resmi maça çıkan 48 yaşındaki teknik adam, 8 galibiyet, 7 beraberlik ve 8 mağlubiyetle maç başına 1.35 puan ortalaması yakaladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —