Tarih: 16.06.2023 13:10

Kanal D'den Bir Final Haberi: "Hicran" Dizisi Ekrana Veda Ediyor

Facebook Twitter Linked-in

"Camdaki Kız," "Üç Kız Kardeş," "Yargı," ve "Arka Sokaklar" dizilerine veda edecek olan Kanal D, bir başka dizisi için daha final kararı aldı. Kanal D, yeni sezonunda "Üç Kız Kardeş," "Yargı," ve "Arka Sokaklar" dizilerine devam etme kararı aldı. Ancak henüz "Veda Mektubu" adlı dizi için son karar verilmedi.

Kanal D'den bir final haberi de geldi. Kanalın 2 sezondur devam eden günlük dizisi olan "Hicran" ekranlara veda edecek. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Filmevi Yapım tarafından üretilen dizi, yapımcılığını Dilek Yorulmaz ve Erol Demir'in üstlendiği bir annenin kızına kavuşmak uğruna zorlu engelleri aşmaya çalıştığı etkileyici bir hikaye anlatıyor. Dizide "Yedinci Koğuştaki Mucize" filminin minik yıldızı Nisa Sofiya Aksongur, Elçin Zehra İrem, Berk Bakioğlu, Yağmur Çokgenç gibi yetenekli oyuncular ile Melda Arat ve Yaşar Uzer gibi usta oyuncular yer alıyor. Dizi, 160. bölümünde final yapacak.

"Hicran" dizisi, Inter Medya ve Telemundo dağıtımcılığında İspanya, Romanya, İsrail ve Latin Amerika'ya satılmıştır. Dizi önce Meksika'da, ardından Porto Riko'da ve son olarak ABD'de de peş peşe yayınlanacak. Gürsel Ateş ve Nuh Şen ise dizinin yönetmenliğini üstleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —