Tarih: 23.09.2023 23:23

House of the Dragon 2. Sezon ne zaman çıkacak? House of the Dragon konusu ne? Targaryen iç savaşında ne oldu?

Facebook Twitter Linked-in

Fenomen dizi Game of Thrones’un spin-off dizisi olarak 2022 yılında yayın hayatına başlayan House of the Dragon, ilk sezonuyla oldukça beğeni topladı. George R. R. Martin’in yarattığı Game of Thrones evreninde geçen bir hikayeyi anlatan House of the Dragon 2. Sezon ne zaman başlayacak? Fantastik kurguya ilgi duyan vatandaşlar, House of the Dragon dizisinin 2. Sezon tarihini araştırıyor. Peki House of the Dragon 2. Sezon ne zaman başlayacak? House of the Dragon konusu ne? House of the Dragon, Game of Thrones dizisinden kaç yıl öncesini anlatıyor? İşte House of the Dragon ile merak edilenler…


HOUSE OF THE DRAGON KONUSU NE?

House Of The Dragon, Westeros’un en güçlü hanedanı olan Targaryenlerin iç savaşını anlatıyor. Fetihten Sonra, 129 ile 131 tarihleri arasında geçen “Ejderhaların Dansı” olarak bilinen Westeros Tarihi’nin en büyük iç savaşını konu eden House of the Dragon, Kral Viserys’in ilk karısından olan kızı Prenses Rhaenyra ile ikinci karısından olan büyük oğlu Aegon arasındaki kanlı savaşı anlatıyor.

HOUSE OF THE DRAGON GAME OF THRONES DİZİSİNDEN KAÇ YIL ÖNCESİNİ ANLATIYOR?

George R. R. Martin’in yarattığı muazzam evren, 2011 yılında Game of Thrones adlı diziyle izleyicinin karşısına çıktı. Toplam 8 sezon süren dizi, final sezonunda büyük bir hayal kırıklığı yaratsa da tarihteki en iyi diziler arasına adını yazdırdı. Fantastik kurguya ilgi duyanlar, House of the Dragon dizisiyle birlikte yeniden o büyülü evrenin içine girmeyi başardı. Targaryen iç savaşının anlatıldığı House of the Dragon dizisi, Game of Thrones’tan 300 yıl öncesini anlatıyor.

HOUSE OF THE DRAGON 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

House of the Dragon’un ilk sezonunu beğeniyle izleyenler, dizinin 2. Sezonunu merak ediyor. House of the Dragon dizisinin 2. Sezonunun 2024 yılı içerisinde başlaması bekleniyor.




 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —