Tarih: 01.01.2016 00:00

Berat Kandili Mesajları Dualı 2022 – Duyulmamış Kısa ve Etkileyici

Facebook Twitter Linked-in

Berat kandili mesajları dualı 2022 yılında birçok farklı seçenekle yazımızda derledik. Berat Kandili her yıl şubat ayının 14. Gününün gecesinde kutlanmaktadır. Berat gecesinin kutlanma nedeni Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı gecedir.

Berat kandili tüm İslam alemi tarafından değerli görülen gecelerden biridir. Kur’an-ı Kerim’in indirildiği geceye dair Duhan suresinde de açık bir ifade bulunmaktadır. Berat Kandili güzel sözler mesajlarında yer verebileceğiniz ayet;

“Apaçık Kitaba yemin olsun ki, Biz Kur’an-ı mübarek bir gecede indirdik. Biz, gerçekten uyarıcıyız. O mübarek gecede, her hikmetli iş katımızdan bir emirle ayırt edilir.” (Duhan, 44/1-4)

Hayırlı Kandiller Mesajı

Hayırlı kandiller mesajı, İslam aleminin mübarek gecelerinden biri olan Berat Kandili’nde kutlamak için gönderilen mesajdır. Tüm Müslümanlar tarafında ibadet ve okunacak dua ile kutlanan Berat Kandili, Kur’an-ı Kerim’in ilk kez inmeye başlandığı gündür.

Kur’an-ı Kerim’in inmeye başladığı gece olan Berat gecesi mübarek bir gecedir. Bu gecede yapılan ibadetler ve dualar çok daha hikmetli olduğu kabul edilir.  Hayırlı kandiller mesajları ile sevdiklerinizin kandilini kutlayabilirsiniz.

 

Duyulmamış Kandil Mesajları

Duyulmamış kandil mesajları, kandilde yapılabilecekler, kandilin nasıl kutlanması gerektiği gibi hususlarla ilgili olan mesajlardır. Kandillerde gönderilen kandil mesajları genelde kandil kutlamasından ibarettir. Aşağıda yer alan kandil mesajları daha önce gördüklerinizden daha farklı ve duyulmamış olanlardan oluşuyor.

Kısa Etkileyici Kandil Mesajları

Kısa etkileyici kandil mesajları kandilin özünü ve kendisini yansıtan mesajlardır. Kandil günleri insanların duaları ve ibadetleri ile günahlarından arındığı mübarek gecelerdir. Kısa etkileyici kandil mesajları;

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —