Tarih: 05.03.2023 10:44

Zafer Partisi'nden KYK yurtlarında misafir edilen depremzedelere ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Gezi programında öncelikle Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ile makamında görüşen heyet sonrasında depremzedeler ve çocuklarla görüşerek geçmiş olsun dilekleri sundu.

Vatandaşlarla sohbet eden Zafer Partisi İl Başkanı Mevlüt Tekdemir depremzedelerin talep ve ihtiyaçlarını dinleyerek çocuklara küçük hediyeler dağıttı.

Ziyaretin ardından İl başkanı Tekdemir şunları söyledi:

“Deprem sonrası tek yürek olan Türk milletinin misafirperverliğini Afyonkarahisar’da da yerinde görmek bizi mutlu etti. Sayın müdür eşliğinde gelen her misafirin KYK yurtlarında en güzel şartlarda ağırlandığını, depremdeki psikolojilerinin burada daha da iyileştiğini görmek çok sevindirici. Zafer partisi olarak en çok dile getirdiğimiz konu olan sığınmacı konusundaki endişelerimizi buradan gene ifade etmek istiyoruz. Devletin en kısa zamanda deprem bölgesindeki evleri tamamlaması, oranın ticari yapısının düzelmesi ve oradaki konut ve arsa satışının yabancıya yasaklanarak demografik yapının değişmemesi en büyük temennimizdir. İnşallah bütün misafir depremzedelerimiz en kısa zamanda evlerine dönerek vatan topraklarımıza sahip çıkmaya devam eder. Depremzede misafirler için emeği geçen her yetkiliye ve buraya erzak gönderen her hayırsevere de çok teşekkür ediyoruz.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —