Tarih: 28.11.2022 10:19

Fox Tozluyaka 22. bölüm izle! Tozluyaka son bölüm izle!

Facebook Twitter Linked-in

Tozluyaka dizisinin yirmi ikinci bölümü Fox ekranlarında 27 Kasım Pazar günü yayınlandı. Dizinin 22. bölümü yeni gününde yayınlanır yayınlanmaz internete yüklendi. Tozluyaka'nın yeni bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. Tozluyaka son Bölüm İzle.

Fox'un dizisi Tozluyaka'nın 22. bölümü 27 Kasım günü yayınlandı. Tozluyaka'nın yirmi ikinci bölümünü izleyebileceğiniz link haberimizin devamında. İşte Tozluyaka 22. bölüm izle linki...

TOZLUYAKA 21. BÖLÜMDE NE OLDU?
Kenan, Derya ile evlenebilmek için her yola başvurur. Psikolojik ve vicdan azabı içinde kalan Derya zor anlar yaşar. Durum ciddidir ve her şey Derya’nın kararına kalmıştır.

Önder ve Derya’nın ilişkisini öğrenen Ali de şaşkındır. Bir tarafta annesinin sevdiği adam diğer tarafta ise babasının hayatı. Berk’in ise korkuları gün yüzüne çıkmıştır. Babasını kaybetme korkusu onu Derya ile yüz yüze getirir. Derya’nın kararını değiştirebilecek midir?

Tüm bu sıkışmışlığın arasında gençlerin hepsi kendi dünyalarındadır. Eğlenceler, aşklar ve tatlı didişmelerle geçen güzel anlar yaşarken onlar büyüklerin o sırada aldığı kararlar ise herkesin hayatını değiştirecektir.


TOZLUYAKA DİZİSİ OYUNCULARI
Dizinin oyuncu kadrosunda Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar, Nebil Sayın, Kadim Yaşar, Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek, Can Bartu Aslan, Durukan Çelikkaya, Oğulcan Arman Uslu, Duygu Özşen, Özgür Foster ve Ahmet Haktan Zavlak  gibi isimler yer alıyor.

TOZLUYAKA YENİ BÖLÜM İZLE
Tozluyaka dizisinin 27 Kasım günü Fox'ta yayınlanan 22. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link.

TOZLUYAKA 22. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —