Tarih: 16.04.2023 20:06

Doctor Cha 1. sezon 1. bölüm özeti ve incelemesi

Facebook Twitter Linked-in

özet

Cha Jeong-Suk 20 yıldır ev hanımıdır ve parlak ve başarıya giden yolda iki çocuk yetiştirirken evle ilgilenmek gibi övgüye değer bir iş çıkarmıştır. Ancak kayınvalidesi onun çalışkanlığının farkında değil ve yeteneklerini de baltalıyor.

Seomyeong Üniversite Hastanesinde baş cerrah olan kocası Seo In-Ho, çocukluk aşkı ve hastanedeki meslektaşı Choi Seung-Hi ile bir ilişki yaşıyor. Kişilik açısından, Jeong-Suk’a karşı soğuk ve kaba ve onun fiziksel şefkatinden neredeyse tiksiniyor.

Jeong-Suk aynı zamanda bir doktordu, ancak ilk bebeğine hamile kaldıktan ve tıbbi ikameti sırasında pes ettikten sonra yirmi yıldır doktorluk yapmıyor. Şu anda, en büyük çocuğu Jung-Min, babasının hastanesinde stajyer ve kızı Yi-rang, en iyi kolejleri hedefleyen bir lise öğrencisi.

Bir gün, Jeong-Suk istemeden tıbbi bir acil duruma düşer ve genç ve karizmatik bir cerrah olan Roy Kim’e rastlar. Aynı zamanda, karaciğer yetmezliği çekmeden önce sarılığa yakalandığını öğrendiğinde onu ameliyat etmesi gereken cerrahtır.

Kanıyla eşleşen bir donörden bir karaciğer parçası verilmesi gerekiyor. Tek geçerli seçenek In-Ho olmak, ancak annesi oğlunun ameliyat olmasını reddetmeden ve utanç verici bir dizi dramatik bayılma vb.

In-Ho ve annesi, Jeong-Suk alışveriş yaparken bayıldıktan sonra hastaneye ilk kaldırıldığında onu ziyaret bile etmez. Jeong-Suk’un annesi, kızının şu anki durumunun suçunu ona yükleyen Ae-Sim ile yüzleşir. Tüm öfke ve pişmanlıklarını yutan anne-kız ikilisinin yardım için başvuracak başka kimsesi yoktur.

Deok-Rye, büyük bir isteksizlikle bağış yapmayı kabul eden Jeong-Suk’un kuzenine döner, ancak isteksizliğini dile getirdikten ve bunun, yaşamı boyunca ona sağladıkları tüm yardım için onlara borçlu olduğu borcunu geri ödemesi için nasıl büyük bir baskı oluşturduğunu söyledikten sonra. Zor zamanlar.

Ameliyatından bir gün önce, kuzeni sözünden dönerken Jeong-Suk’un durumu kritikleşir. Çocuklar, annelerinin durumunu gördükten sonra In-Ho’nun karaciğerini bağışlaması konusunda ısrar eder ve annesinden izin isteyip Seung-Hi’ye söyledikten sonra, In-Ho ameliyatı yapmaya hazırdır.

Pekala, annesi gelip ameliyatı yapmadığını haykırmadan önce birkaç kez onay formundan çekildiği için pek değil.

Birkaç dakika sonra Jeong-Suk’un ameliyatı gösterilir ve ameliyat bittikten sonra çocukları ve kocası tarafından ziyaret edilir ve ona üç kelime söyleyeceği – “seni küçük piç”, yüzünde bir gülümsemeyle tekrar dinlenmek için uzanırken onun yüzü. Ailesi şok içinde bakarken, Doctor Cha 1. bölüm jeneriği alıyor.

Gözden geçirmek




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —