Tarih: 15.11.2022 23:36

Baba 24. Bölüm Tek Parça Full İzle ! Show TV Baba yeni bölüm izle ! Baba son bölüm izle!

Facebook Twitter Linked-in

Show TV'nin dizisi Baba'nın 24. Bölümü 15 Kasım günü yayınlandı. Dizinin 24. bölümünün tamamını donmadan izleyebileceğiniz link haberimizde. Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş gibi ünlü oyuncuların rol aldığı Baba dizisi Show Tv'de yayınlanıyor. Baba dizisi oyuncuları ve konusu ile merak edilen yapımlardan biri oldu. Baba dizisi 24. bölümü ile izleyici karşısına 15 Kasım akşamı çıktı. İşte Baba dizisi hakkında merak edilenler ile birlikte Baba 24. bölüm izle linki...

BABA DİZİSİ HAKKINDA

Baba dizisi oyuncuları ile ilgili araştırmalar başlamış durumda. Baba dizisinin konusu ve oyuncu kadrosunda yer alan isimlerin hangi karakterleri canlandırmış olduğu toplum içerisinde merak edilip aratılıyor. Dizi, Anadolu kasabasında yaşayan Saruhanlı ailesinin mütevazi hayatının değişimini ele alıp işleyecek. Baba dizisi oyuncu kadrosu içerisinde yer bulan usta isim Haluk Bilginer, ailenin reis Emir Saruhanlı karakterini canlandıracak. Sevilen genç oyuncu Tolga Sarıtaş ise Kadir Saruhanlı rolünü canlandıracak.

BABA DİZİSİ 23. BÖLÜMDE NE OLDU?

Çöpköy'de Selahattin'in kuralları hayatı gittikçe zorlaştırırken, Emin herkesin umutlarını yeşerten bir hamle yapar fakat olaylar hiç beklenmedik bir noktaya ulaşır. Kadir hiç istemediği bir şekilde Çöpköy halkıyla karşı karşıya gelir.

Ummadığı bir anda tehdit altında kalan Firuze, istemeden de olsa Kadir'i ve Çöpköy'ü çok zor durumda bırakır. İlhan'ın Çöpköy'e gelmesiyle birlikte Büşra ile arasındaki buzlar yavaş yavaş erimeye başlarken İlhan beklemediği bir hesaplaşmayla karşı karşıya kalır.

 Baba 24. bölüm izle

Show TV'de 15 Kasım günü yayınlanan Baba dizisinin 24. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

BABA 24. BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE LİNKİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —