Tarih: 08.07.2023 01:52

Mia Khalifa kimdir? Mia Khalifa nereli ve kaç yaşında?

Facebook Twitter Linked-in

Cinsel içerikli filmlerde rol almasıyla dünya çapında ünlenen Mia Khalifa, dönem dönem de sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Peki Mia Khalifa kimdir, kaç yaşındadır ve nereli? İşte hakkındaki ayrıntılar

MİA KHALİFA KİMDİR?

Lübnan'ın başkenti olan Beyrut'ta 1993 yılında dünyaya geldi. Henüz 10 yaşındayken Amerika Birleşik Devletleri'ne ailesiyle göç etti. Burada yaşamını sürdüren Mia Khalifa, yer aldığı cinsel içerikli filmlerle kısa sürede dünyaca ünlendi. Sektörün aranan isimlerinden birine dönüşen oyuncu, 2019 yılında yaptığı açıklamada bu filmlerden bir yılda 12 bin dolar kazandığını söylemişti. 36 filmde oynayan Mia Khalifa 1.57 boyunda ve 55 kilogram ağırlında.

MİA KHALİFA'NIN GERÇEK ADI NE?

Khalifa'nın gerçek adı Sarah Joe Chamoun'dur.

TEHDİT MESAJLARI ALDI

Ünlü isim bir dönem İsrailli bir oyuncu ile çektiği film sonrasında Lübnan'da adeta krize neden olmuştu. Kafasının kesileceği şeklinde tehditler alan Mia Khalifa yaptığı açıklamada Orta Doğu'da kendisinden daha önemli problemler olduğuna dikkat çekerek "IŞİD’I kontrol altına almaya ya da kendinize bir başkan bulmaya ne dersiniz” demişti.

MİA KHALİFA EVLİ Mİ?

Videoları cinsel içerikli sitelerde hala duran oyuncu sektörden çekilerek spikerlik yapmaya başladı. O dönemki sevgilisinin isteği ile böyle bir tercihte bulunduğunu söyleyen Mia Khalifa ayrıca influencerlık yapıyor. Robert Sandberg ile 2020'de evlenen oyuncu 2021 yılında ise boşanmıştı. Boşanmayla ilgili konuşan Khalifa "Birbirimizi her zaman sevecek ve saygı duyacağız çünkü boşanmamızın tek bir olayın değil, kimsenin diğerini suçlayamayacağı çözülemez, temel farklılıkların bir sonucu olduğunu biliyoruz" demişti.

Mia Khalifa, Sandberg'den önce bir evlilik daha yapmıştı. Wyatt O'Brien ile 2011'de evlendikten sonra 2016'da ayrılmıştı.

MİA KHALİFA OLAYI NEDİR?

Ünlü cinsel içerikli film yıldızı Mia Khalifa'nın başına 2018 yılında talihsiz bir olay geldi. Buz hokeyi maçına giden Khalifa'nın göğsüne disk isabet etti. Aldığı sert darbe nedeniyle Khalifa estetik ameliyatı oldu.

MİA KHALİFA'DAN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA

Ünlü isim yaptığı açıklamalarla da gündem olmayı başarıyor. Cinsel içerikli film endüstrisinden ayrılan Mia Khalifa sektöre yönelik uyarıda bulundu. Çalıştığı dönem büyük popülerlik kazandığını itiraf eden ünlü yıldız “Kesinlikle ayrıcalıklı bir durum olduğunu kabul ediyorum. Ancak ihmal edilmemesi gereken bir uyarı yapmak istiyorum. Çünkü aslında milyonlarca kadın zarar görüyor. Güvenlik sorunu yaşıyoruz.” dedi.

TAKILARINDAN VAZGEÇMİYOR

Mia Khalifa hakkındaki detaylardan biri de takıları... Khalifa, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda takılarıyla da dikkat çekiyor. Hatta banyo yaparken paylaştığı fotoğraflarda dahi takılarını çıkarmadığı görülüyor.

Mia Khalifa bir ilişkide beklentilerini katıldığı bir programda açıkladı. Tam olarak nasıl bir beklenti içerisinde olduğunu bilmediğini dile getiren Mia Khalifa, son olarak uzun ilişkiler içerisinde olduğunu ve flört dünyasından uzak olduğunu ifade etti. Bir partnerde aradığı özellikleri anlatan Khalifa " Duygusal zeka, sürekli kendileri üzerinde çalışan, kendinin farkında olan ve hayatın gelgitlerinin farkında olan insanlara ilgi duyuyorum. Kadınları da göz ardı etmiyorum. " ifadelerini kullandı.

Instagram'da 30 Milyona yakın takipçisi olan Khalifa, Arapça'da Şeytan anlamına gelen bir mücevher markası da kurarak şirketlerine ekledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —