Tarih: 01.02.2023 19:31

Vida - Olimpia Tahmini, Kafa Kafaya, Canlı Yayın Saati, Tarih, Takım Haberleri, Kadro Oranları, İSTATİSTİKLER, Tüyolar Ve Bahis Trendleri, Honduran Liga Nacional 2023 Bugün Canlı Nerede İzlenir Maç Ayrıntıları – 2 Şubat

Facebook Twitter Linked-in

CD Vida , 2 Şubat'ta Liga Nacional, Clausura of Honduras'ta Olimpia oynuyor. Maç size en yakın saatle 07:00'de başlayacak. Vida ve CD Olimpia (genellikle Olimpia olarak anılır), CD Olimpia'nın 2-0 kazandığı Liga Nacional Apertura maçından 4 ay sonra tekrar karşı karşıya gelir. Geçen Pazar Olanchano'ya kaybettikten sonra Vida maça yaklaşıyor.

CD Olimpia , geçen Pazar Marathon'a karşı berabere kaldıktan sonra yenilmezlik serisini 5 maça çıkardıktan sonra kuruluma giriyor. Görünüşe göre arka arkaya 5 temiz sayfaya sahip olduklarında koruyucu olarak pek çok sorun yaşamamaları gerekiyor.

Vida-Olimpia Maç Detayları :

Vida - Olimpia Tahmini :

CD Olimpia'nın, puanlamayı zor bulan CD Vida ile karşılaştıklarında, temelde birkaç kez gol atmak için açık kapılar yaratacağını kabul ediyoruz. Daha sonra, hakem son düdüğü çaldığında CD Olimpia için gerçekten hoş bir 2-0 galibiyet skoru görmeyi bekliyoruz.

Tahmin :- Olimpia 2-0 vida

Vida Ve Olimpia Karşı Karşıya:




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —