Tarih: 26.05.2023 10:36

Kutay Soyocak kimdir, yaşı kaç? Jakuzi grubu solistini gören Messi mi bu dedi!

Facebook Twitter Linked-in

31 yaşındaki Hazar Ergüçlü'nün yeni sevgilisi Kutay Soyocak magazin basınının gündemine bomba gibi düştü. Jakuzi grubunun solisti olan ve Hiç İşim Yok, Toz, Koca Bir Saçmalık gibi şarkıları söyleyen Kutay Soyocak'ı gören futbolcu Messi'ye benzetti. Yalnızlığa daha fazla dayanamayan Hazar Ergüçlü bu kez gönlünü genç şarkıcı Kutay Soyocak'a kaptırdı. Birlikte aşk pozlarını paylaşan çifte binlerce beğeni ve yorum yağdı. Kutay Soyocak'ı görenler 'Ne kadar da Messi'te benziyor demekten kendilerini alamadı. 

İkili, Instagram hesaplarından oldukça yakın oldukları bir fotoğraf paylaşırken, Kutay Soyocak'ın, Hazar Ergüçlü'nün tek başına olduğu fotoğrafla yaptığı paylaşım da dikkati çekti.

 

detail-photo-fancybox-1

Kutay Soyocak kimdir?

Kutay Soyocak aslen İstanbul doğumlu şarkıcı ve müzisyendir. Jakuzi Grubu Solisti olan Kutay Soyocak Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü mezunudur. Sosyal medya hesaplarını da aktif olarak kullanan Kutay Soyocak'ın İnstagram'da 8 bin takipçisi bulunmaktadır.

Hazar Ergüçlü kimdir?

Hazar Ergüçlü, 1 Ocak 1992 doğumlu Kıbrıslı Türk oyuncudur. Lefkoşa Türk Belediyesi'nde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapan Hazar Ergüçlü, Derviş Zaim'in yönettiği Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa adım atmıştır.

7 Eylül 2011 tarihinden itibaren ise Kuzey Güney adlı dizide canlandırdığı Simay Canay karakteri ile popülerliği artmıştır. Medcezir dizisinde canlandırdığı Eylül adlı karakteri ise oyuncunun en çok konuşulan işlerinden biridir. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —