Tarih: 28.05.2023 22:17

Liverpool'dan 4-4 BERABERE KALDI

Facebook Twitter Linked-in

Premier Lig'de 2022-23 sezonu bugün oynanan 10 karşılaşmayla tamamlandı. Southampton ile Liverpool St. Mary's Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Gol düellosuna sahne olan maç 4-4 sona erdi.

Southampton'ın gollerini Kamaldeen Sulemana (2), James Ward Prowse ve Adam Armstrong kaydetti. Kırmızılar'ın sayıları ise Diogo Jota (2), Roberto Firmino ve Cody Gakpo'dan geldi.
Liverpool topladığı 67 puanla ligi 5. sırada noktalayarak, önümüzdeki sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etmeye hak kazandı. Southampton ise son sırada kalarak bir alt lige düştü.

ŞAMPİYON CİTY KAYIP

Geçtiğimiz hafta şampiyonluğunu ilan eden Manchester City ise Brentford'a deplasmanda 1-0 mağlup olarak sezonu noktaladı. Brentford'a galibiyeti getiren golü 85'te Ethan Rupert Pinnock kaydetti.

Brentford aldığı 59 puanla ligi 9. bitirirken, City ise 89 puanda kaldı. 

ARSENAL FARKLI BİTİRDİ

Sezonun büyük bölümünü lider götüren fakat son haftalarda zirveyi kaptıran Arsenal ise ligin son maçında sahasında konuk ettiği Wolverhampton'ı Granit Xhaka (2), Bukayo Saka, Gabriel Jesus ve Jakub Piotr'ın golleriyle 5-0 mağlup etti.

Topçular 84 puanla ligi 2. sırada noktalarken, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeye hak kazandı. Wolverhampton ise elde ettiği 41 puanla 13. sırada sezonu bitirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —