Tarih: 25.05.2023 10:00

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 41.Bölüm Önizleme (Final)

Facebook Twitter Linked-in

SHOW TV ekranlarının sevilen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi 41.bölüm önizleme ve yeni bölüm özeti yayınlandı mı? GHBG'nin son bölümü hayranlarına heyecan dolu anlar yaşatırken final sahnesi ile yeni bölüm fragmanı aranıyor. Peki 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerini Ertan Saban ve Devrim Özkan'ın paylaştığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, bu hafta son bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Peki Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi neden final yapıyor.

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ DİZİSİ FİNAL Mİ YAPIYOR?

Show TV'nin kısa sürede büyük ilgi gören dizilerinden biri olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin reytinglerdeki düşüş nedeniyle final yaptığı tahmin ediliyor.

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, bu hafta son bölümüyle ekranlara gelecek. Dizi, 25 Mayıs Perşembe günü 41. bölümüyle final yapacak..

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Emniyet her yerde Sadi'yi ararken, Sadi yeraltındaki bir ameliyathanede oğlunun hayatını kurtarmaya çalışır.

Asuman yeğeni Mert'in hayatını bile umursamadan yaptığı bir hamleyle Sadileri zor durumda bırakacağını düşünürken zaferine ulaşabilecek midir?

Songül, savcının önünde istifa etse de Sadi'ye atılan iftirayı ortaya çıkarmaya kararlıdır. O gün olay yerinin yakınlarında olan Berkay'ı takip eden Songül sonunda istediği delile ulaşabilecek midir?

Sadi ise Karabayır'a son bir vedada bulunmak isteyince işler karışır. Sadi ikinci bir şansla girdiği liseden kaçak bir mahkum olarak çıkma raddesine gelmişken, 12-B buna izin vermemek için elinden geleni yapar.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —