Tarih: 08.01.2023 11:55

Derbi saat kaçta, FB GS maçı ne zaman? Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı muhtemel 11'leri

Facebook Twitter Linked-in

Süper Lig’de yeni sezonda şampiyonluğun en büyük adaylarından iki takım bu hafta derbi mücadelesinde karşı karşıya gelecekler. Galatasaray 36 puanla ilk sırada yer alırken Fenerbahçe 35 puanla ikinci sırada bulunuyor. Bu da sarı lacivertli ekibin galip gelmesi halinde liderliği yeniden ele geçireceği anlamına geliyor.

DERBİNİN İDDİA ORANLARI 

Fenerbahçe Galatasaray maçı iddia oranları belli oldu. İddaa risk yönetimi dev derbide Fenerbahçe'ye 2.01, Galatasaray'a 3.01 oran verdi. Karşılaşmanın berabere bitmesi olasılığı ise 3.31 olarak belirlendi.

HAKEM HALİL UMUT MELER

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak mücadelede düdük çalacak hakem Halil Umut Meler, daha önce 2 kez ezeli rakiplerin maçını yönetti. Fenerbahçe'nin 23 Şubat 2020 tarihinde evinde Galatasaray'a 3-1 yenildiği karşılaşmada görev alan hakem Halil Umut Meler, Galatasaray'ın ev sahipliğinde 21 Kasım 2021 tarihinde oynanan ve Fenerbahçe'nin 2-1 üstünlüğüyle sona eren maçta da düdük çaldı. Meler, ligin 18'inci haftasında Kadıköy'deki karşılaşmada da orta hakem olarak sahada yer alacak.

FENERBAHÇE GALATASARAY DERBİ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Derbi mücadelesi 8 Ocak 2023 Pazar günü oynanacak. Futbolseverlerin sonucunu heyecanla bekledikleri müsabaka saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşma yayıncı kuruluş Bein Sports ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11'İ

Sarı-lacivertli ekipte Galatasaray derbisi heyecanı yaşanırken, sakatlığı bulunan Joao Pedro, bireysel çalışmalara başladı. Brezilyalı futbolcunun, derbi maçta görev alması beklenmiyor. Öte yandan sakatlığı sona eren ve bir süredir takımla çalışan Luan Peres'in mücadelede görev alıp almayacağına teknik heyet karar verecek.

Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'un Galatasaray derbisine şu 11'le çıkması bekleniyor:

"Altay, Osayi-Samuel, Serdar Aziz, Szalai, Gustavo, Ferdi, Arao, Crespo, İrfan Can, King, Batshuayi."

GALATASARAY'IN MUHTEMEL 11'İ

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Dubois, Torreira, Oliveira, Barış, Mertens, Kerem, Icardi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —