Tarih: 08.01.2023 08:24

Sevgilileri Olduğu Halde Ablasının Sevgilisi İle Flört Eden Kız Kardeş, Resmen Kan Dondurdu! Ünlü Psikolog Esra Ezmeci, Resmen Çıldırdı!

Facebook Twitter Linked-in

Psikolog kimliği ile öne çıkan sonrasında ise kaleme aldığı kitapları ve sosyal medya hesabı üzerinden düzenlediği soru- cevap etkinlikleri sayesinde adını milyonlara duyuran Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi olmaya devam ediyor. Gerek piyasaya sürdüğü doğal yağları ile gerek ise de sosyal medya paylaşımları ile dikkatleri üzerine çeken Ezmeci, en çok da soru- cevap etkinlikleri ile adından söz ettiriyor.

Her akşam Instagram hesabı üzerinden soru- cevap etkinlikleri düzenleyerek sosyal medya kullanıcılarına problemlerine ilişkin yol göstermeye çalışan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, dün akşam da sosyal medyanın gündemini belirledi. Yeni soru- cevap etkinliği kapsamında hem yağların kullanımlarına ilişkin bilgi veren hem de sosyal medya kullanıcılarının kişisel hayatlarında yaşadıkları sorunlara yönelik tespitlerde bulunan Ezmeci, bir takipçisinden gelen ihanet paylaşımına sessiz kalamadı.

KIZ KARDEŞ İHANETİ ŞAŞKINLIK YARATTI!

Esra Ezmeci’nin dün akşam düzenlemiş olduğu soru- cevap etkinliğine katılım sağlayan bir sosyal medya kullanıcısı, herkesi şaşkına çeviren bir paylaşımda bulundu. Kız kardeşinin birçok sevgilisi olmasına rağmen kendi sevgilisi ile flört ettiğini belirten sosyal medya kullanıcısı, bu durumun çok ağrına gittiğini ifade ederek ünlü Psikolog Esra Ezmeci’ye akıl danıştı.

“KARDEŞLİK ÜSTÜN BİR BAĞ OLMALI!”

Dün gece yine soru- cevap etkinliği ile sosyal medyaya damgasını vurmayı başaran Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, kız kardeşinin ihaneti ile karşı karşıya kalan sosyal medya kullanıcısının sorusunu görmezden gelmeyerek şu şekilde karşılık verdi: “Bu hatalı bir davranış, her insanın zaafları vardır ama kardeşlik bu zaaflardan daha üstün bir bağ olmalı. Kardeşiniz bile olsa sınır çizin ve uzaklaşın.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —