Tarih: 01.01.2016 00:00

Memleket Partisi'nden AKP'nin Rize meydanındaki karavanına tepki

Facebook Twitter Linked-in

Ak Parti'nin aylardır Tuzcuoğlu Memişağa parkında kurulu halde bulunan karavanına bir tepikide Memleket Partisi Rize İl Başkanı Muhittin Bayrak'tan geldi. 

Memleket Partisi Rize İl Başkanlığı olarak Tuzcuoğlu Memişağa Parkında üye çalışması yapmak için ilgili kurumlardan izin almak için başcuruda bulunan Başkan Bayrak Muhittin Bayrak açıklamasında, “Ayın 19 unda üye stantı açmak için Valiliğe ve Belediye Zabıta müdürlüğüne yazılı dilekçe ile baş vurduk. Valiliğin istediğimiz 1 ay süre üye stantı açma talebimizi kabul etmesine rağmen belediye zabıta Müdürlüğü yoğunluktan dolayı 1 ay süreye izin vermeyerek ara ara günlerde toplamda 8 gün stant açmamız için izin verildi. Belki de 8 günün birkaç günü yağmur nedeniyle stant açamayacağız. Daha 1 yıllık bir partinin tanıtılması gerekiyor. Bu bize yapılan bir haksızlıktır” dedi


Şimdi Sizlere Soruyorum
Bayrak, “AKP 20 yıllık bir parti ve bilmeyen, duymayan yok. O zaman yıllarca AKP nin üye stant aracı Memişağa Parkının orta yerine dürüyor. Lütfen cevap verin. 
a)    O araç herhangi bir devlet kurumunun zimmetinde midir? Eğer öyleyse kurumun aracının bir siyasi partiye tahsis edilmesi yasal mıdır?
b)    AKP’ nin üye çalışması için kullandığı araç Memişağa Parkının orta yerinde durması yasal mıdır?
c)    Memleket Partisi olarak bizlerde üye aracı alıp AKP’ nin üye aracının yanına çekersek bizlere de senelerce orada durması için izin verecek misiniz?
Bizler Adaletli Olacağız
Memleket Partisi adına bizler iktidar olunca her partiye, her partiliye eşik haklardan yararlandıracağız. İktidarız diye asla sizler gibi kendimize torpil yapmayacağız” dedi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —