Tarih: 06.04.2024 17:49

Fenerbahçe Süper Kupa maçına çıkmayacak mı? Fenerbahçe-Galatasaray maçı iptal mi olacak?

Facebook Twitter Linked-in

Fenerbahçe Süper Kupa maçının ertelenmesi ve yabancı hakem taleplerinin TFF tarafından kabul görmemesinin ardından süper kupa maçına çıkmayacağını açıklamıştı. Fenerbahçe maça 19 yaş altı takımıyla çıkacağını duyurdu. 


FENERBAHÇE SÜPER KUPA MAÇINA ÇIKMAYACAK MI?

Süper Kupa maçı 7 Nisan 2024 tarihinde Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacak. Saat 21.30’da başlayacak olan maça Fenerbahçe'nin çıkıp çıkmayacağı halen merak konusu. Fenerbahçe'nin Galatasaray maçına U19 takımıyla çıkacağı açıklanmıştı. Sports Digitale'in iddiasına göre İsmail Kartal da takımın başında kulübede olamayacak. Süper Kupa'ya U19 takımının başında Murat Zeki Göle'nin teknik sorumlu olarak çıkacağı açıklandı.


FENERBAHÇE-GALATASARAY SÜPER KUPA MAÇI İPTAL EDİLİR Mİ?

Maçın bu saatten sonra iptali söz konusu olamaz. Fenerbahçe maça eksik oyuncu ile çıktığı takdirde hükmen yenilmiş sayılır. Ali Koç başkanlığında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında alınan karar doğrultusunda Fenerbahçe maçın ertelenmemesi ve yabancı hakem atanmaması durumunda karşılaşmaya U19 takımıyla çıkacağını duyurdu.


FENERBAHÇE-GALATASARAY MAÇI HAKEMİ KİM?

Dev maçta Volkan Bayarslan düdük çalacak. Bayarslan’ın yardımcılıklarını ise Serkan Ok ve Serkan Olguncan üstlenecek.


MAÇ YARIDA MI KALACAK?

Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, açıklamasında  “Biz, ‘Taraftar gitmesin’ dediğimiz zaman bizim A Takımımızın gitmeyeceğini, 90 dakikalık bir maç olmayacağını buradan net bir şekilde izah ediyorum” demişti. Fenerbahçe'nin maça 9 oyuncu ile çıkması ve sakatlık sebebiyle 3 oyuncunun kenara gelmesi ile maç Galatasaray lehine 3-0 tescil edecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —