Tarih: 07.06.2023 16:49

Mİ 11T PUBG Mobile Kaç FPS Alıyor? - Mobil Oyun Performansı

Facebook Twitter Linked-in

Mİ 11T cihazı, PUBG Mobile oyununda 60 ila 70 arasında FPS alabileceğiniz bir performans sunmaktadır. Mobil oyunlar ve mobil telefonlar günümüzde büyük bir öneme sahip olmuştur. Her geçen gün, hem mobil oyunların hem de mobil telefonların sayısı artmaktadır. Özellikle son zamanlarda Mİ 11T cihazının PUBG Mobile oyununda ne kadar FPS alabildiği konusu gündeme gelmiştir. Eğer elinizde bir Mİ 11T cihazı varsa veya PUBG oyunu için bu cihazı almayı düşünüyorsanız, FPS değerlerini merak ediyor olabilirsiniz.

Bu nedenle, Mİ 11T cihazını alarak PUBG oyununu test ettik ve oyun içinde aldığımız FPS değerlerini sizinle paylaşmak istedik. Mİ 11T cihazı PUBG Mobile oyununda 60 ila 70 arasında FPS değeri sunmaktadır. Bu değerler, oyun sırasında yeterli bir performans sağladığını göstermektedir. Ayrıca, rakiplerinden daha iyi olan pil ömrü gibi önemli bir avantaja da sahiptir.

Eğer uygun bir fiyata iyi bir oyun deneyimi yaşamak istiyorsanız, Mİ 11T cihazı sizin için ideal bir seçenek olabilir. PUBG oyunu için alabileceğiniz FPS değerleri 60 ila 70 arasında değişmektedir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —