Tarih: 06.02.2023 00:12

Tıkla Gelsin ilk Sipariş indirim Kodu (20 TL ve 60 TL)

Facebook Twitter Linked-in

Tıkla gelsin ilk sipariş için üye olduğunuzda çeşitli indirim kodu avantajlarından yararlanabilirsiniz. Tıkla Gelsin ülkemizde kullanılan ve online olarak yemek sipariş edilen bir internet uygulamasıdır.

Uygulama TAB gıda firması tarafından kurularak ülkemizde hizmet vermeye başlamıştır. 1994 yılından beri ülkemizde hizmet verdikleri için uygulama oldukça güvenilir ve avantajlıdır. Uygulamadan sipariş vermek için mobil cihazınıza indirip üye olmanız yeterli olur.

Üye olduktan sonra birçok mutfak çeşidinden dilediğiniz siparişi online olarak verebilir ve ödemeyi online yapabilirsiniz.

Tıkla Gelsin Kupon Nasıl Alınır

Tıkla Gelsin uygulaması çeşitli indirim kuponu kampanyaları ile müşterilerine fırsatlar sunar. Tıkla gelsin kupon nasıl alınır sorusu için haftalık olarak güncellenen kupon listesine bakmanız yeterlidir. Kuponları kullanmak için şu adımları izlemeniz gerekir:

Promosyon kodları sayesinde %50’ye varan indirimler kazanma şansı elde edebilirsiniz. İndirim kuponları her hafta güncellenir ve yeni kampanya şansları elde edebilirsiniz.

Tıkla Gelsin Burger King Migros (Tıkla Gelsin Kupon Popeyes)

Tıkla gelsin uygulaması Burger King, Popoyes ve Migros gibi büyük markalar ile çalışır ve birçok indirimli fırsat içerir. Tıkla Gelsin Burger King Migros kampanyaları için uygulamayı indirdikten sonra hemen sipariş verebilirsiniz.

Siparişler en kısa sürede adresinize teslim edilir. Online ödeme seçeneği sayesinde kapıda ödeme ile uğraşmak zorunda kalmazsınız ve direkt siparişinizi alabilirsiniz. Her sipariş verdiğinizde çeşitli indirim kampanyalarından yararlanmaya hak kazanmış olursunuz. Yemek siparişlerini günün her saatinde verebilirsiniz.

Tıkla Gelsin Kupon İlk Sipariş (Tıkla Gelsin indirim)

Tıkla Gelsin üyelerine en çok indirim kuponu sağlayan uygulamalardan biridir. Kuponları kullanmak için üye olmanız ve sipariş vermeniz yeterlidir. Tıkla Gelsin kupon ilk sipariş kampanyalarında %50 oranında indirimler ve çeşitli fırsatlar kazanırsınız.

Üye olduktan sonra tek bir tık ile istediğiniz siparişi anlaşmalı mutfaklardan hızlı bir şekilde verebilirsiniz. Yemekler soğumadan ve en taze biçimde adresinize gelir. Her türlü soru ve şikayetiniz için müşteri temsilciliğini arayabilir ve istediğiniz bilgiyi elde edebilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —