Tarih: 09.05.2023 15:54

PUBG Mobile PMCO 2023 Kayıt: Katılım, Kurallar ve Ödüller

Facebook Twitter Linked-in

PUBG Mobile PMCO 2023 Kayıt, sunucumuzda yer alan takımların yerel turnuvalara katılmasını kapsayan bir etkinliktir. PMCO 2023 Kayıt hakkında güncel bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Burada, nasıl kayıt olabileceğinizi ve dağıtılan ödülleri öğrenebilirsiniz. Ayrıca, turnuvalarla ilgili oyuncuların merak ettiği tüm soruları burada yanıtlayacağız. Tencent Games tarafından geliştirilen popüler Hayatta Kalma oyunu, düzenlediği turnuvalarla da adını duyurmayı başarıyor. Hem adınızı duyurmak hem de ödüllerden faydalanmak isteyen binlerce takım, bu turnuvalara katılmak için can atıyor.

Resmi turnuvalarda genellikle takımların katılımıyla profesyonel bir atmosfer oluşturulur ve yüksek bir profesyonellik beklenir. Ancak diğer organizasyonlarda düzenlenen turnuvalara katılanlar için profesyonel oyuncu olma zorunluluğu bulunmaz. Bu turnuvalara rahatlıkla katılabilir ve ödül kazanma şansınız oldukça yüksektir. Türkiye sunucusunda oynayan oyuncuların katılabileceği PUBG Mobile PMCO 2023 Kayıt organizasyonlarından bahsedeceğiz. Ayrıca, bilmediğimiz veya düzenlenen bir turnuva varsa ücretsiz bir şekilde tanıtmak için yorum olarak paylaşabilirsiniz. Amacımız para kazanmak değil, PUBG Mobile oyuncularına her ay güncel turnuva bilgilerini sağlamaktır.

PUBG Mobile PMCO 2023 PUBG Mobile PMCO 2023 Kayıt, aşağıdaki temel kurallar çerçevesinde gerçekleşecektir. Her turnuva, kendine özgü kurallara sahip olabilir, ancak aşağıda belirtilen kurallar genel olarak PMCO 2023 Kayıt turnuvalarında geçerlidir. Sadece turnuva başlangıç saatleri ve zaman aralıkları, yeni turnuvalarda kurallara eklenecektir. 2021 yılında düzenlenecek tüm turnuvaların kural bilgilerini aşağıdan güncel olarak paylaşacağız.

Turnuva resmi olarak PUBG Mobile Türkiye Discord sunucusunda gerçekleştirilecektir. Bu nedenle, tüm takım üyelerinin sunucuda bulunması zorunludur. Sunucuda bulunmayan takımlar turnuvaya dahil edilmeyecektir. Discord sunucusuna ulaşmak için www.discord.gg/PUBGMobile adresini ziyaret edebilirsiniz. Turnuva kayıt formu, takım kaptanı tarafından doldurulmalıdır. Eksik veya hatalı kayıtlardan dolayı turnuvaya katılamama durumundan takımlar kendileri sorumludur. Takımların turnuvaya katılabilmeleri için takım kaptanlarının Discord sunucusunda bulunan #turnuva-kayıt-teyit kanalı üzerinden belirtilen formata göre teyit yaptırması zorunludur. Teyit işlemi yapılmayan takımlar turnuvada yer alamayacaktır. Teyit işlemini tamamlayan ilk 256 takım sırasıyla turnuvaya dahil edilecektir. Ayrıca, toplamda 16 takım yedek olarak alınacaktır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —