Tarih: 07.01.2023 10:38

Mine Tugay'dan Son Görüntüsü Hakkında Açıklama! Meğerse Çok Hastaymış...

Facebook Twitter Linked-in

Yalı Çapkını'nın Defne'si olarak izleyici karşısına çıkan Mine Tugay'ın yüzündeki değişim çok konuşulmuştu. Oyuncu yüzündeki değişimin daha önce yaşadığı bir estetik operasyonun kötü sonuçlar doğurmasından kaynaklandığını belirterek sosyal medya üzerinden açıklamada bulundu.

Tugay açıklamasında şunları söyledi:

"Herkes konuşmuş madem bir de ben konuşayım dedim:) Sevgili dostlar, ben bir sağlık problemi yaşıyorum. Zamanında yapılan bir dolgunun sol gözümün altında donması üzerine bir kaç ameliyat olmak zorunda kaldım ve ara ara o bölgede şişmeler ve çökmeler oluyor. 

Bu son kertede orada oluşan bir kist sebebiyle bir ameliyat oldum ve kortizon tedavisi görüyorum. Ki onun şişliğine denk geldi bazı sahnelerim maalesef. İzleyenlere de bunu minimum yansıtmak için filtre uygulandı. 

Fakat estetik bağımlılığına kadar gelmiş konuşmalar. Hayır değil öyle. Sağlık bu. Kimse de benim bu yaşadığım zor süreci yaşamaz umarım. Yani demem o ki rahat olun, ben iyileşiyorum ve moralim yüksek.

Güzel dileklerinizi aldım. Şimdiden çok sevgiler. Bu arada olayların geçmişini gerçeğini bilmeden bu kadar yanlış konuşmaların yer alması da gerçekten üzücü. Neyse akşama bomba gibi bir bölüm var, izleyin derim

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —