Tarih: 12.02.2023 17:08

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu; Adıyaman’da incelemelerde bulundu

Facebook Twitter Linked-in

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve HÜDA PAR yetkilileri depremden etkilenen bölgeleri ziyaret ederek incelemelerde bulunmayı sürdürüyor.

“Yapıcıoğlu, depremin yıkım bıraktığı Adıyaman’da incelemelerde bulundu”

Yapıcıoğlu depremin hasar bıraktığı birçok il ve ilçede incelemelerde bulunuyor. Yapıcıoğlu’nun bu seferki durağı, depremden olumsuz etkilenen Adıyaman’dı.

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu ve beraberindeki heyet depremin büyük yıkım bıraktığı Adıyaman’da incelemelerde bulundu. Yapıcıoğlu depremzedeler ile bir araya gelerek sorun ve sıkıntılarını yerinde dinledi.

Yapıcıoğlu ayrıca depremde hayatını kaybeden acılı ailelerle de bir araya gelerek taziyelerde bulundu. Yapıcıoğlu depremde yaralanan vatandaşları da ziyaret edip genel durumları ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

Enkaz kaldırma çalışmalarını yerinde inceleyen Yapıcıoğlu, enkaz başında yakınlarının sağ olarak çıkarılması umuduyla bekleyen vatandaşlarla görüşerek sabır temennisinde bulundu.

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu’nun enkaz alanlarında yaptığı incelemelerden sonra Afet Koordinasyonunda; Umut Kervanı, İHO-EBRAR, Avrupa Yetim Eli ve birçok STK’ların çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Yapıcıoğlu, yaptığı ziyaretlerin ardından yetkililerle bir araya geleceği öğrenildi.

 

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —