Tarih: 06.11.2023 09:46

Geleceğin online sağlık platformu HiDoctor’da üst düzey atamalar

Facebook Twitter Linked-in

Online psikolog, diyetisyen ve spor hizmetlerini tek bir platformda sunarak herkesin kolaylıkla ve güvenle erişimini sağlayan HiDoctor, toplumun mutluluğunu ve yaşam kalitesini artırmak amacıyla çıktığı yolda artık daha güçlü adımlarla yürüyor. Geleceğin online sağlık platformu olma vizyonunu ortaya koyan hamlelerini hızlandırmak üzere takımını oluşturuyor.

Ruh sağlığı desteğine olan ihtiyacın hem bireyler hem de kurumlar nezdindeki farkındalığını artırmak ve tam anlamıyla iyi olma hali için HiDoctor’ ın sunduğu nitelikli bütüncül sağlık uygulamalarına dikkat çekmek adına en önemli role sahip pazarlama ve iletişim departmanın üst düzey yönetimine, Chief Marketing Officer (CMO) olarak hem global marka hem de startup deneyimine sahip Hande Büyüközkan atandı.

Markanın sürdürülebilirliğinin bel kemiği stratejik büyüme ve kurumlara yönelik yeni hizmet kollarının geliştirilmesi sorumluluğu ise, Chief Sales Officer (CSO) rolüyle, özellikle finansal teknoloji alanındaki başarılarıyla öne çıkan deneyimli isim Ozan Emre Erol’a verildi.

6 KASIM  2023 – İSTANBUL Hayatımızda giderek daha fazla yer kaplayan online hizmet ağındaki büyüme, bu alanda hizmet veren şirketlerin de yapılarını genişletiyor. Toplumun yaşam kalitesini ve mutluluğunu artırmak, tam anlam anlamıyla iyi olma hali için gerekli danışmanlık desteklerini doğru ve etik bir yaklaşımla sürdürmek, ruh sağlığının hem bireyler hem de kurumlar nezdindeki farkındalığını oluşturmak için yola çıkan HiDoctor, yönetim kadrosunu güçlendirmek için attığı adımlarla hedeflerinin büyüklüğünü de ortaya koyuyor.

Bireylere verdiği online psikolog, diyetisyen ve spor hizmetleri deneyimini de arkasına alarak, çalışma hayatına insan odaklı bir perspektif kazandırmak üzere kurumlarla birlikte çalışan marka, yeni dönemde çizdiği rotasına emin adımlarla ilerliyor.

Pazarlama ve iletişim departmanın üst düzey yönetimine Chief Marketing Officer (CMO) olarak atanan Hande Büyüközkan, HiDoctor’ın pazarlama ve iletişim stratejilerini, performans odaklı dijital kanallar, sosyal mecralar ve içerik yönetimini ve sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmek üzere pazarlama ve tasarım ekibinin başında olacak.

Özellikle finansal teknoloji alanınındaki başarılarıyla öne çıkan deneyimli isim Ozan Emre Erol, Chief Sales Officer (CSO) rolüyle stratejik büyüme ve kurumlara yönelik yeni hizmet kollarının geliştirilmesinden sorumlu olarak HiDoctor’ın en kritik kolunu yönetecek.

HiDoctor’ın marka inşaası Hande Büyüközkan ve ekibine emanet

VKV Koç Özel Orta Okulu ve Lisesi’nin ardından, Ege Üniversitesi Kimya bölümünden mezun olan Hande Büyüközkan, kariyeri boyunca yurt içi ve global pazarlarda edindiği pazarlama donanımına e-ticaret ve startup deneyimini harmanlamasıyla farklılaşıyor. Büyüközkan, marka yaratma ve büyütme heyecanını hiç kaybetmeyen, hayatın her alanından ilham alabilen ve ekip olmaya çok inanan bir çalışma kültüründen geliyor.

HiDoctor’a katılmadan önce Novartis, PepsiCo, Kraft Heinz Company, Ebay Gittigidiyor, Mr.Usta gibi pek çok farklı şirketin satış, pazarlama ve iş geliştirme disiplinlerinde çeşitli sorumluluklar alan ve bir moda e-ticaret şirketi E-Think Brands’in kurucu ortağı olarak yer alan Büyüközkan; “İyi bir ruh sağlığının hayata katacağı değere dair farkındalığının yanı sıra; psikolojik destek almanın önemli bariyerlerinden “damgalamayı” ortadan kaldırmak da marka olarak misyonumuzun bir parçası. Yaptığımız işlerle bireylerin ruhundaki o yara bandını söküp konuşmaktan çekindiği şeyler hakkında konuşmaya teşvik etmek ve bunu erişilebilir kılmak da bizim sorumluluğumuz. Böyle bir amacın parçası olabildiğim için çok mutlu ve geleceğin online sağlık platformu olmak üzere yapacaklarımız için de çok heyecanlıyım” diyor.

HiDoctor’ın stratejik büyüme adımları Ozan Emre Erol ve ekibinden sorulacak

Kocaeli Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezun olan Ozan Emre Erol ise, GSM, otomotiv, enerji ve finans teknolojileri alanındaki deneyimiyle öne çıkıyor. Erol, Goodyear’da yönetici adayı olarak başlayan kariyerinde sırasıyla; Bosch, Garanti Ödeme Sistemleri ve Turkcell’de farklı satış ve ürün yönetimi görevlerinde çalıştı. CK Akdeniz Elektrik’te Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevinin ardından, Paycell’de danışmanlık pozisyonunda görev aldı. Koru Sigorta’da Taxit adındaki BNPL alışveriş sisteminin kurucu rolünde yer aldı. Limak Holding’in fintech girişimi OlduBil’de Büyümeden Sorumlu Direktörlük görevini yürüttü.

Startup ekosisteminde kendi girişimi olan iki farklı firma ile beraber sekiz yılı geride bırakan deneyimli isim Ozan Emre Erol, başarı  ve hedef odaklılığıyla dikkat çekiyor. Erol, 2021 yılında 54,1 milyar dolara ulaşan kurumsal esenlik (wellness) pazarının 2028 yılında 93 milyar dolar olacağının ön görüldüğünü hatırlatarak, “Kurumlarla birlikte iş hayatındaki bireylere hizmeti gerçekten kullandırtma ve fayda yaratma amaçlı bütüncül sağlık çözümleri sunarak, HiDoctor’ ı önce ulusal sonra global alanda arzu ettiğimiz yere taşımak için çalışacağız. Geleceğin online sağlık platformu olma vizyonuyla çıktığımız bu yolda koşmaya hazır bir satış ekibinin başında olmaktan da gurur duyuyorum” diyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —