Tarih: 06.12.2022 20:56

Canım Annem 201.Bölüm 6 Aralık Salı Yeni Bölüm İzle!

Facebook Twitter Linked-in

Canım Annem 201.Bölüm 6 Aralık Salı Yeni Bölüm İzle!...Tv8'de yayınlanan Canım Annem dizisi izleyicilerle buluşuyor. Herkesin ilgiyle ve severek izlediği Canım Annem dizisi izleyicileri hafta içi her gün ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Canım Annem dizisi hafta içi her gün yeni bölümleriyle saat 12.00'de Tv8'de...

Canım Annem 201.Bölüm 6 Aralık Salı Yeni Bölüm İzlemek İçin Tıklayınız...

Mehmet’in getirdiği haber kazadan kurtulan kimsenin olmadığı yönündedir. Bütün konak yasa boğulurken Nazlı, kızı için ayakta durmaktadır. Herkesi uyarıp Zeynep için bütün önlemleri alır. Melek, Nazlı’nın karşısına dikilip Murat’ı onun öldürdüğünü söyleyince Nazlı’dan asıl katilin kendisi olduğu cevabını alır. Asude, Melek’i konaktan kovarken Nazlı’dan tüm yaptıkları için özür diler. Zeynep’i ona emanet eder. Bunu duyan Melek, dehşetle sarsılır.

"EVLEN BENİMLE!"

Levent’in Ela’yı arayıp tehdit ettiğini öğrenen Suzi endişelerini Furkan ile paylaşır. Furkan, onu teskin ederken Ela bu konuda kendini suçlamaktadır. Sokakta Behçet’i görünce üstüne yürür. Behçet, Ela’yı huzursuz edecek şeyler söyleyince Ela soluğu cezaevinde Levent’in karşısında alır. Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 12.00'de TV8’de!

Canım Annem 201.Bölüm 6 Aralık Salı Yeni Bölüm İzle!




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —