Tarih: 10.03.2023 21:08

TOD TV'ye üyelik nasıl yapılır? TOD TV ücretsiz mi? TOD TV izleme linki!

Facebook Twitter Linked-in

TOD TV ücretsiz maç yayını yapacağını duyurmasıyla üyelik ekranı araştırmaları gündeme geldi. Bilindiği üzere depremzedeler için düzenlenen Omuz Omuza Yardım Kampanyası gecesinde yaptığı açıklama ile 3-13 Mart tarihlerinde iki hafta süre ile Süper Lig maçlarının ücretsiz olarak yayımlanacağı müjdesi verilmişti. TOD TV'ye üyelik nasıl yapılır? TOD TV ücretsiz mi? TOD TV izleme linki!

TOD TV'YE NASIL ÜYE OLUNUR?

Satın almak istediğiniz paketi seçtikten sonra karşınıza gelen üyelik formuna bilgilerinizi girerek kolayca üye olabilirsiniz. Satın alacağınız paket kapsamındaki tüm içerikleri web'den, cepten, tabletten veya Smart TV üzerinden izleyebilirsiniz.

Sezonluk ya da yıllık TOD paketlerini satın aldıktan sonra iptal etme hakkınız bulunmamaktadır. Eğer izleme veya sistem ile alakalı bir problem yaşıyorsanız, sorununuzu çözmekten mutluluk duyacağız. Aylık paketinizin yenileme iptali için todtv.com.tr'de sağ üst köşede yer alan "HESABIM" alanından "Paketlerim" sekmesinden iptal edebilirsiniz. IOS TOD uygulamamız üzerinden aldığın paketlerle ilgili işlemleri AppStore üzerinden, Android TOD uygulamamız üzerinden aldığın paketlerle ilgili işlemleri Google Play üzerinden yapabilirsiniz.

TOD TV HD İZLE

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —