Tarih: 06.07.2023 11:48

Esra Rabia Ünal, tutuklandı mı? Esra Rabia Ünal neden gözaltına alındı? Ünal, fuhuş operasyonunda gözaltına mı alındı?

Facebook Twitter Linked-in

Çektiği yaratıcı ve güzel içeriklerle kısa sürede büyük bir kitleye ulaşan Esra Raiba Ünal hakkında önemli bir iddia ortaya atıldı. Esra Rabia Ünal'ın gözaltına alınıp tutuklandığı iddia edildi. Peki, Esra Rabia Ünal, tutuklandı mı? Esra Rabia Ünal neden gözaltına alındı? Ünal, fuhuş operasyonunda gözaltına mı alındı? İşte tüm merak edilenler...

İLK KEZ KONUŞTU

5 yıl önce Adana'da gerçekleştirilen fuhuş operasyonunda tutuklandığı iddia edilen tesettürlü sosyal medya fenomeni Esra Rabia Ünal sessizliğini bozdu. İddiaları yalanlayan Ünal, "Böyle bir şey yok. Saçma sapan ne alaka kadın bana benzemiyor bile. İftira atıyorsunuz" dedi.

ESRA RABİA ÜNAL'LA İLGİLİ "FUHUŞ" İDDİASI


Sosyal medya hesaplarında paylaştığı videolarla kendinden sıkça söz ettiren tesettürlü fenomen Esra Rabia Ünal'la ilgili gündeme gelen iddia çok konuşuldu. Kalça dansı videolarıyla zaman zaman tepki çeken Ünal'la ilgili sosyal medyadaki bazı kaynaklar "fuhuş" iddiasında bulundu. Esra Rabia Ünal'ın 5 yıl önce Adana'da fuhuş operasyonunda tutuklandığı, gerçek isminin Ayşe Bolhatoğlu, lakabının ise Pembe Panter olduğu öne sürüldü.

TikTok Fenomeni Esra Rabia Ünal, İlginç Videolarıyla Dikkat Çekiyor

SESSİZLİĞİNİ BOZDU


Ne diyeceği merakla beklenen Esra Rabia Ünal sonunda sessizliğini bozdu. Sosyal medya hesaplarından iddialarla ilgili video paylaşan Ünal, söz konusu kişinin kendisi olmadığını söyledi. Kendisine iftira atıldığını iddia eden Ünal, sert tepki gösterdi.

TikTok Fenomeni Esra Rabia Ünal, İlginç Videolarıyla Dikkat Çekiyor

"BU KADININ BENİMLE NE ALAKASI VAR?"


Esra Rabia Ünal, şunları söyledi: "Arkadaşlar siz iyi misiniz? Bu kadın kim? Şuraya bak. Böyle bir şey yok. Saçma sapan ne alaka kadın bana benzemiyor bile. Bu kadının benimle ne alakası var?

TikTok Fenomeni Esra Rabia Ünal, İlginç Videolarıyla Dikkat Çekiyor

"İFTİRA ATIYORSUNUZ"


Olay ne. Beni sevmiyorsunuz anlıyorum ama benden daha beterleri olduğu halde sırf gündemdeyim diye düşürmeye çalışıyorsunuz. Yetmiyor leke vuruyorsunuz, iftira atıyorsunuz."

TikTok Fenomeni Esra Rabia Ünal, İlginç Videolarıyla Dikkat Çekiyor

"LAKABIM PEMBE PANTER DEĞİL EYŞAN"


5 yıl önceki fuhuş operasyonuna da değinen Ünal, "Ben 5 yıl önce yok sayılırım. Daha 22 yaşıma girmedim. Gerçek adım Ayşe'ymiş, lakabım da Pembe Panter'miş, benim lakabım Eyşan" dedi. Esra Rabia Ünal, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda da benzer ifadeler kullandı: "Ben Pembe Panter değil Eyşanım"




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —