Tarih: 10.09.2023 21:38

Halkbank'tan yeni ihtiyaç kredisi kampanyası! Yüzde 3,29 faiz oranıyla 36 aya kadar vade

Facebook Twitter Linked-in

Ekonomik sıkıntıların yaşandığı günlerde Halkbank'tan vatandaşlara müjde geldi. Halkbank, Eylül ayı için yeni ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, müşterilere yüzde 3,29 faiz oranıyla 36 aya kadar vade imkanı sunuluyor.

Halkbank'ın yeni ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanmak için müşteriler, bankanın resmi web sitesi üzerinden veya en yakın Halkbank şubesinden başvuruda bulunabiliyor. Başvuru esnasında kimlik ve gerekli belgeler ibraz edilmesi gerekiyor.

Kampanyadan yararlanmak için müşterinin Halkbank'ta en az 6 ay vadeli bir vadesiz hesabının olması gerekiyor. Ayrıca, müşterinin kredi notunun da uygun olması gerekiyor.

Halkbank'ın yeni ihtiyaç kredisi kampanyası, piyasadaki diğer alternatiflere göre oldukça cazip teklifler sunuyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar, Halkbank'ın resmi web sitesi üzerinden veya en yakın Halkbank şubesinden ayrıntılı bilgi edinebilir.

Kampanya detayları

Örnek hesaplama

Halkbank'ın yeni ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanarak 100 bin TL kredi çekmek isteyen bir müşterinin aylık taksit tutarı, 36 ay vadeli olarak 3.290 TL olacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —