Tarih: 11.09.2022 17:45

Netflix Filmi Sen Yaşamaya Bak izle Sen Yaşamaya Bak Tek Parça İzle

Facebook Twitter Linked-in

Yargı’nın Ilgaz’ı Kana Urgancığlu Sen Yaşamaya Bak’ta

Rest Life (ya da orijinal versiyonuyla Sen Yaşamaya Bak) senaristliğini Hakan Bonomo, yönetmenliğini ise (2019 İzmir Uluslararası Film Festivali’nde En İyi Yönetmen Ödülü almış olduğu Müslüm filmiyle tanınan) Hakan Kırvavaç yapıyor. Oyuncu kadrosunda ise başrollerde Kaan Urgancıoğlu ve Aslı Enver’in yer almış olduğu filmimizde sırasıyla Fırat ve Mélisa oynuyor.

Sen Yaşamaya Bak mevzusu nedir?

Fragman vesilesiyle, sevinç ve acıdaki payını öne devam eden, sonuna kadar uzanan bir takım duygudur. 21 Mart haberleri/2022" class="taglink" title="2022 Haberleri">2022 Pazartesi gününden itibaren Netflix’te gösterime giren bu filmi gösterime sokmanın albenisine karşı koyabilecek misiniz?

Bekar bir anne olan Melisa, oğlu Can’ı tek başına yetiştiren kuvvetli bir hanımdır. Ancak bir haber yaşamının dengesini alt üst eder: Hasta bulunduğunu ve yaşamak için oldukca azca zamanının kaldığını öğrenir. Endişesi sonrasında oğlu Can’a odaklanır. Yeterince dirençli bir aşka haiz olabilecek ve bu kısa sürede oğlunu emanet edecek bir adam bulabilecek midir?




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —