Tarih: 21.05.2023 10:20

2023 e-YÖKDİL sonuçları açıklandı! İşte sonuç sorgulama ekranı

Facebook Twitter Linked-in

Yakın zamanda açıklanacağı konuşulan ve adaylar tarafından da heyecan ile beklenen Elektronik Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı hakkında Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Kurumu tarafından yapılan son duyuru ile birlikte beklenen sonuçların açıklandığı öğrenildi. Sonuçlara nasıl ulaşılabileceği gibi konularda bilgilendirme yapıldı.

2023 E-YÖKDİL SONUÇLAR AÇIKLANDI! 

ÖSYM tarafından yapılan duyuruya göre Elektronik Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı'nın 20 Mayıs tarihi itibariyle sonuçlarının açıklandığı öğrenildi. Sonuçlara ulaşmak isteyen kişiler için " 20 Mayıs 2023 tarihinde uygulanan Elektronik Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı'nın (e-YÖKDİL 2023/3 İngilizce-Fen Bilimleri) değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınav sonuçlarına 20 Mayıs 2023 tarihinde saat 19.30'dan itibaren ÖSYM'nin resmi internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle erişebilecektir. " şeklinde duyuru yapıldı. 

SONUÇ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ...

Yukarıda verilen bağlantı üzerinden kolay bir şekilde sonuç ekranına ulaşılmaktadır. Kişilerin kendi bilgilerini girerek yapacakları girişin ardından sonuçlara erişim açılacaktır.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —