Tarih: 11.12.2023 09:56

MasterChef Cemre'den olay göndermeli veda paylaşımı! Şefler bunu görürse...

Facebook Twitter Linked-in

MasterChef Türkiye All Star'da dün akşam eleme heyecanı yaşandı. İlk 9'a kalacak olan yarışmacıların belirlendiği gecede eleme potasında Cemre, Kıvanç, Esra ve Dilara vardı. Kıvanç ve Esra ilk 9'a gitmeyi garantilerken, puanları eşit tutulan Cemre ile Dilara arasında düello oynandı. Rahatsızlığına hatta ayakta zor duracak halde olmasına rağmen pes etmeden düelledo da yarışan Cemre'nin elenip Dilara'nın ilk 9'a geçirilmesi, büyük tepkilere neden oldu. Sosyal medyada Dilara'nın Mehmet Yalçınkaya ile olan ailevi yakınlıkları yeniden gündeme getirildi ve büyük bir torpil ile haksızlığın döndüğü yorumlarında bulunuldu.

Gelen yorumların hemen hemen hepsinde, "2019 şampiyonu bir kişinin, derece dahi alamamış bir kişiye elenmesinin mantıklı olamayacağı" şeklinde ifadeler yer aldı.

MASTERCHEF CEMRE'DEN OLAY GÖNDERMELİ VEDA PAYLAŞIMI!
 

Yaşanan bu olayın ardından Cemre'nin sosyal medyada yaptığı veda paylaşımı, gündeme yerleşti. Geçtiğimiz haftalarda Dilara'ya karşı mağlup olup elenen yakın arkadaşı Alican ile fotoğraflarını koyan Cemre, paylaşımında adeta sosyal medyadaki torpil iddialarını destekleyen bir ifade kullandı.

Cemre, "Ballı çöreklerim sakın ha üzülmek yok. Zaten bu finali yaşayamayacaktık. Sadece şunu bilin; savaştım. Hepinizi çok seviyorum." ifadelerini kullandı.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —