Tarih: 18.01.2023 22:01

Çöp Adam 8. Bölüm İzle Full! STAR TV Çöp Adam yeni bölüm tek parça izle! Çöp Adam son bölüm izle

Facebook Twitter Linked-in

Çöp Adam dizisinin sekizinci bölümü 18 Ocak 2023 Çarşamba günü STAR TV'de yayınlandı. Çöp Adam'ın 8. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. Çöp Adam yeni bölüm izle.
 

Star TV'nin dizisi Çöp Adam'ın 8. bölümü 18 Ocak günü yayınlandı. Haberimiz içerisinde Çöp Adam'ın sekizinci bölümünü izleyebileceğiniz linki bulabilirsiniz...

İşte Star TV Çöp Adam 8. bölüm dizi izle linki...

 

ÇÖP ADAM 7. BÖLÜMDE NE OLDU?

Peri’nin yalıya gelişi evde bomba etkisi yaratır. Bir anda ortalık yangın yerine dönerken Berrin, Tamer’le ilgili şüphelerinde haklı olduğunu en acı şekilde öğrenir.

Peri’nin korunmaya ihtiyacı olduğunu bilen Tamer iyice köşeye sıkışır, ailesinin paramparça oluşunu eli kolu bağlı izlemek durumunda kalır.

Tüm gerçekler gün yüzüne çıkınca dönüşü olmayan kararlar alan Berrin’i durduran ve yönlendiren yine Ahu olur. Ahu’nun öfkeyle attığı adımlar, herkesi bir adım daha sona yaklaştırır. Tamer için her şey kontrolden çıkmışken, hayatının en büyük korkusuyla yüzleşmek zorunda kalır.

ÇÖP ADAM DİZİSİ OYUNCULARI

Çöp Adam dizisi oyuncu kadrosu şu şekildedir;

Elçin Sangu,

Engin Altan Düzyatan,

Sedef Avcı,

Füsun Demirel,

Salih Kalyon,

Hülya Şen,

Elçin Afacan,

Büşra Çam

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, Çöp Adam dizisini Yağız Alp Akaydın yönetiyor.

Çöp Adam 8. Bölüm İzle

ÇÖP ADAM BÖLÜM İZLE

Çöp Adam dizisinin STAR TV'de 18 Ocak günü yayınlanan 8. bölümünü (Çöp Adam yeni bölüm) tek parça full izleyebileceğiniz link. İşte dizi izle linki...

ÇÖP ADAM 8. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —