Tarih: 31.07.2023 11:40

Yunus Emre Erzen Instagram Hesabı Nedir? Yunus Emre Erzen Kimdir?

Facebook Twitter Linked-in

Yunus Emre Erzen Instagram Hesabı Nedir? Esenyurt’ta yaşanan tekel bayisi saldırısı, adeta bir infiale sebep oldu. İş yerinde bulunan Batuhan Bayındır ve Yunus Emre Erzen, kimliği henüz belirlenemeyen şüpheliler tarafından silahla vurularak öldürüldü. Olayda Yusuf Erzen de yaralandı. Saldırganlar, araçla tekel bayisine gelerek iş yeri çalışanlarıyla tartışmaya başladılar ve ardından yanlarında getirdikleri silahlarla ateş açarak kaçtılar.

 

Yunus Emre Erzen Instagram Hesabı

 

Yaşanan tekel bayisi saldırısı sonrası, saldırganların kimliği henüz belirlenemezken, olayda hayatını kaybeden Yunus Emre Erzen’in Instagram hesabı merak edildi. Sosyal medya kullanıcıları, Erzen’in hesabına ulaşmak için araştırmalar yapıyorlar. Ancak, saldırı sonrası yaşanan acı olayın ardından, Erzen’in Instagram hesabı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. Olayın yankıları sürerken, polis ekipleri de saldırganların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

 

YUNUS EMRE ERZEN KİMDİR

 

YUNUS EMRE ERZEN KİMDİR? Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Batuhan Bayındır ve Yunus Emre Erzen’in hayatını kaybettiğini. Yusuf Erzen’in ise yaralandığını belirledi. Polis ekipleri, saldırganları yakalamak için geniş çaplı bir inceleme başlattı. Aynı tekel bayisine iki ay önce de benzer bir silahlı saldırının gerçekleştiği ve olayda ölü ve yaralı olmadığı öğrenildi.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —