Tarih: 02.10.2022 14:35

MSB: Tokat resepsiyonu ile ilgili idari tahkikat başlatıldı

Facebook Twitter Linked-in

30 Ağustos'ta Tokat Valisi'nin resepsiyonunda 28 Şubat'ı hatırlatan görüntüler ortaya çıktı. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran fotoğraflarda, bir grup üst düzey askerin kentin cumhurbaşkanını temsil eden Vali Numan Hatipoğlu'nun elini sıkmadan yanından geçtiği fotoğrafların ardından Savunma Bakanlığı yazılı açıklama yaptı. . 


 Açıklamada, resepsiyonda hiçbir şekilde kabul edilmeyen etkinliğe katılanların, idari soruşturmanın güvenliğine göre derhal görevden uzaklaştırıldığı ve olayın tüm yönleriyle bir tahkim heyeti oluşturularak değerlendirildiği vurgulandı. idari organ. soruşturma komisyonu 
 Söz konusu personelin üst düzey disiplin kuruluna sevk edildiği belirtilen açıklamada, "TSK disiplin kurallarına uyulması zorunludur. Kötü davranış asla kabul edilemez. Türk Silahlı Kuvvetleri, binlerce tarihimizden süzülmüş milli, manevi ve mesleki değerlerden ilham alarak, sorumluluklarının başında milletin hizmetindedir. 


 Hatırlayacağınız gibi, 30 Ağustos'ta Tokat Hükümdarı Zafer Bayramı resepsiyonunda tepkilere neden olan görüntüler vardı ve bir grup üst düzey asker neredeyse 28 Şubat zihniyetini andıran bir harekete geçti. .




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —