Tarih: 05.11.2022 12:45

Rus Takvimi Nedir? Rus Takvimine Göre Cinsiyet Belirleme Nasıl Yapılır?

Facebook Twitter Linked-in

Ebeveynlerin çoğu çocuklarının cinsiyetini çok merak ederler. Cinsiyet belirlemek için ultrason gibi tıbbi yöntemlere başvurabileceğiniz gibi Rus takvimi, Çin takvimi gibi geçmişten günümüze kullanılan hesaplama yöntemleri de bebeğin cinsiyetinin tespitine yardımcı olacaktır.

RUS TAKVİMİ NEDİR?

Çok eski dönemlerde Rusya’da uygulandığı tahmin edilen; cinsiyet hesaplama yöntemi olan Rus takvimi: bebeğin anne karnında cinsiyetini tahmin etmeyi amaçlayan ve hamile kalmadan önce bebeğin cinsiyetini belirlemek için kullanılan bir yöntemdir.

RUS TAKVİMİNE GÖRE BEBEK CİNSİYETİ NASIL BELİRLENİR?

Rus takviminde bebeğin cinsiyeti; anne ve babanın doğum tarihi ve anne adayının son adet tarihine göre hesaplanır.

RUS TAKVİMİNE GÖRE CİNSİYET HESAPLAMA NASIL YAPILIR?

Genellikle anne ve babalar bebeklerinin cinsiyetinin ne olacağını merak içinde bekler. Ultrasonda görmeye kadar sabredemeyen bazı ebeveynler Rus takvimine başvururlar. Rus takvimi; Ruslar’ın kullandığı ve doğruluk payı yüksek olan takvimdir. Fakat doğruluğu bilimsel olarak ispatlanmamıştır. Rus takvimine göre bebeğinizin cinsiyetini hesaplamak istiyorsanız eğer bazı bilgiler gerekmektedir.

Gerekli olan bilgiler;

Bu bilgiler ile hesaplama yapılıp, bebeğinizin cinsiyetinin kız mı yoksa erkek mi olduğu tahmin edilmektedir. Bu yöntemin Rusya’da yüzlerce yıllık bir geçmişi olduğu bilinmektedir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —