Tarih: 03.04.2023 14:40

Şeyma Subaşı'nın Bekarlığa Veda Partisi Çok Konuşuldu!

Facebook Twitter Linked-in

Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile Marakeş'te evleneceğini duyuran Şeyma Subaşı, Turks ve Caicos Adaları'ndaki Amanyara'da bekarlığa veda partisi yaptı. Parti için tercih ettiği mini beyaz elbiseyi kısa bir duvak takarak tamamlayan Subaşı, bekarlığa vedasından renkli kareleri 2.9 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından yayınladı.

Subaşı, kız arkadaşlarıyla düzenlediği eğlenceye ait fotoğrafları, yayınladığı fotoğraflara, "Paylaşacak o kadar çok şey var ki... Kendime saklayacak da çok şey var. Burada süslü kelimeler kullanmayacağım; ama bugün saf neşe, memnuniyet, hoşnutluk ve tatmin doluydu. Her an için minnettar olmaya devam edeceğim" notuyla paylaştı. 

Subaşı'nın arkadaşlarıyla çektirdiği fotoğrafları 70 binden fazla beğeni aldı. Subaşı, geçtiğimiz aylarda Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evleneceklerini duyurmuş ve düğün davetiyelerini paylaşmıştı. "Mutluluğunu artık sosyal medya hesabından paylaşma Şeyma" diye kendini uyaran ünlü isim, "Mutluluk bir seçimdir ve ben bu şekilde çok mutluyum. Çok heyecanlıyım" sözleriyle sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Subaşı ayrıca, "Ayın 5-6'sı Marakeş'te evleniyoruz inşallah. 250 kişi falan gelecek, sadece aile ve yakın arkadaşlar geliyor. Onun dışında pek fazla bir şey söylemek istemiyorum. Sürpriz olsun, bana da sürpriz olsun" demişti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —