Tarih: 29.05.2023 19:38

OKX, mayıs ayı Rezerv Kanıtı Raporu'nu yayımladı

Facebook Twitter Linked-in

Rapora göre, OKX'in mevcut rezerv oranları BTC, ETH ve USDT için %103 olarak belirlenmiştir. Bu rapor, OKX'in şeffaflık politikasını sürdürdüğünü ve güven oluşturmak için yenilikçi araçlar kullandığını göstermektedir. Merkle Ağacı Rezerv Kanıtı programı kapsamında 180 binden fazla adres yayımlayan OKX, kullanıcıların varlık akışlarını görüntülemesini sağlamaktadır.

OKX, Rezerv Kanıtı denetimlerini aylık olarak yayınlamaya devam ederken, kullanıcılar da OKX'in ödeme gücünü doğrulamak için en son Rezerv Kanıtı Raporunu ve rezerv oranlarını rezerv kanıtı sayfasından görüntüleyebilmektedir. OKX Satış ve Pazarlama Yöneticisi Lennix Lai, bu raporla ilgili olarak OKX'in Rezerv Kanıtı sistemini daha da iyileştireceklerini ve sıfır bilgi teknolojisini daha etkin bir şekilde kullanacaklarını taahhüt ettiklerini belirtmiştir.

OKX’in Rezerv Kanıtı Raporu, kripto topluluğunda güven oluşturmak ve şeffaflık adına güven gerektirmeyen "yenilikçi araçları" kullanma konusundaki taahhüdüne sadık kaldığını ortaya koyuyor. Merkle Ağacı Rezerv Kanıtı programı kapsamında halihazırda 180 binden fazla adres yayımlayan OKX, herkesin varlık akışlarını görüntülemesini mümkün kılmak adına bu adresleri kullanmayı sürdürüyor. Borsa ayrıca Rezerv Kanıtı denetimlerini de aylık olarak yayımlamaya devam ederken, kullanıcılar da rezerv kanıtı sayfasından en son Rezerv Kanıtı Raporunu ve rezerv oranlarını görüntüleyerek OKX’in ödeme gücünü doğrulayabiliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —