Tarih: 18.01.2023 23:25

Ömer Dizisi Ömer Kimdir? Gerçek Adı | Kaç Yaşında | Nereli | Boyu Kilosu

Facebook Twitter Linked-in

Star tv ekranlarında yayın hayatına başlayan Ömer dizisi konusukarakterleri ve oyuncu kadrosu ile büyük merak uyandırmayı başardı. İzleyiciler dizide yer alan karakterleri ve bu karakterlere hayat veren oyuncuları öğrenmeyi merakla beklemekte.

Ömer dizisinde yer alan baş karakterlerden Ömer Ademoğlu karakterini oyuncu Selahattin Paşalı canlandırmaktadır.

Selahattin Paşalı oyunculuk kariyerine ilk olarak 2017 senesinde Show TV’de yayınlanmış olan Kalp Atışı adlı dizideki Alp Sungur rolüyle başladı. Ardından 2018 senesinde Bir Umut Yeter dizisinde ve 2019 senesinde Kanal D’de yayınlanmış olan Leke dizisinde oynadı. 2020 senesinde başrolde Halit Ergenç ve Ozan Güven’in olduğu Babil dizisiyle kariyerine devam etti. Aynı sene Paşalı, Netflix’te yayınlanan Aşk 101 dizisinde Osman Demirkan karakterini canlandırarak geniş kitleler tarafından tanındı.

2022 senesinde yine Netflix’te yayınlanan Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinde Halit karakteriyle başrolde yer aldı. Yine aynı yıl Ece Çeşmioğlu ile başrolü paylaştığı Mukavemet adlı tek plan uzun metrajlı filmi vizyona girdi. 75. Cannes Film Festivali’nde dünya prömiyerini gerçekleştiren ve yönetmenliğini Emin Alper’in yaptığı Kurak Günler filminde ise Ekin Koç ile başrolü paylaştı.

Ömer Dizisi Ömer (Selahattin Paşalı) Kimdir ? Kaç Yaşında Boyu – Kilosu – Burcu – Instagram

Ömer Dizisi Ömer Ademoğlu (Selahattin Paşalı) Kaç Yaşında

2 Şubat 1990

Ömer Dizisi Ömer Ademoğlu (Selahattin Paşalı) Boyu

1.85 m – 76 kg

Ömer Dizisi Ömer Ademoğlu (Selahattin Paşalı) Nereli

Bodrum – Muğla

Ömer Dizisi Ömer Ademoğlu (Selahattin Paşalı) Burcu

Kova

Ömer Dizisi Ömer Ademoğlu (Selahattin Paşalı) Evli mi ?

Selahattin Paşalı 15 Nisan 2022 tarihinde Büşra Dilara Tümer ile Bodrum’da evlendi. 1 Temmuz 2022 tarihinde Leyla Pera ismini verdikleri kızları dünyaya geldi.

Ömer Dizisi Ömer Ademoğlu (Selahattin Paşalı) Instagram

Selahattin Paşalı Instagram




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —