Tarih: 01.02.2023 17:12

Maçkolik eski site erişimi (2023)

Facebook Twitter Linked-in

Maçkolik eski site görünümü ile ziyaretçilerinin odağında olan bir internet sitesi iken, yeni görünümü ile pek beğenilmedi. Ziyaretçileri eski site sürümünü arar oldu. İnternette çoğu ziyaretçisi çeşitli mecralarda (sosyal medya başta olmak üzere) yeni versiyonuna bir türlü alışamadılar. Peki ama eski site görünümüne nasıl ulaşılır?

Maçkolik nedir?

Maçkolik, Türkiye’de futbol müsabakalarının canlı skorlarını ve diğer futbol haberlerini takip etmek için kullanılan bir internet sitesidir. Ayrıca, geçmiş maçların skorları, istatistikleri ve detayları gibi bilgilere de erişebilirsiniz.

Mackolik sitesinde yer alan hizmetler sayısal veriler, iddaa maç kodları, iddaa oranları, iddaa programı, maç sonuçları, puan durumu, istatistik ve tahmin bilgileri içeriyor. Ayrıca inetrnet sitesi ASP web yazılım dilinde yazılmıştır. Aylık ortalama ziyaretçi sayısı ise SimilarWeb verilerine göre 16 milyondan fazladır.

Maçkolik eski site

Futbol başta olmak üzere bir çok spor dalından skorları takipettiğiniz Maçkolik sitesi eski site görünümünü kullanmak isteyenler için sitede “Mackolik eski siteye gitmek için tıklayın” diye bağlantı veriyor.

Maçkolik yeni site

Peki eski site bağlantısı çıkmazsa pratik olarak eski versiyona nasıl geçebiliriz? Diye merak eden ziyaretçilerimiz var. Onlar içinde aslında iyi bir yolumuz mevcuttur. Yeni siteden eski siteye geçmek için şunu yapabilirsiniz. Arşiv diye eski versiyona bir bağlantı adresi oluşturulmuş. Alt alan adı şeklinde hizmet vermektedir.

Maçkolik eski site

Eski sitenin görünümü ise şöyle;

Maçkolik eski site



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —